World Poker Tour® gaat terug naar Frankrijk voor de WPT Grand Prix de Paris

Aviation Club de France gastheer jaarlijkse WPT-evenementen, zowel de op de televisie uitgezonden als de niet uitgezonden evenementen, van 8-13 mei 2010

LOS ANGELES--(BUSINESS WIRE)-- 20091221 --

World Poker Tour® (WPT) komt terug naar Frankrijk voor een van de belangrijkste jaarlijkse stops van de tour in Europa, WPT Grand Prix de Paris in de Aviation Club de France. Gepland voor 8-13 mei 2010*, zal het €10.000 hoofdevenement worden gefilmd voor wereldwijde televisie-uitzending.

“De Aviation Club de France verwelkomt met plezier opnieuw het WPT-evenement in Parijs,” aldus Bruno Fitoussi, pokerconsultant voor Aviation Club de France. “De WPT Grand Prix de Paris is gegarandeerd een topklassetoernooi in de schijnwerpers van de internationale pokerscene and zal absoluut spelers aantrekken van over de hele wereld.”

Als bakermat van de beste cashgames in Europa is Aviation Club de France gevestigd in het hart van Parijs op de Champs-Elysées, die bekend staat als “de mooiste laan van de wereld.” De Aviation Club de France werd in 1907 opgericht door een groep vliegers wier prestaties de meest opmerkelijke zijn in de luchtvaartgeschiedenis. Naast elegantie en verfijning biedt de Club een scala van tafelgames waaronder Baccarta, poker Black Jack (Parijse stijl), Punto Banco, Caribean Stud Poker en meer.

Op land gebaseerde satellieten voor het hoofdevenement van de WPT Grand Prix de Paris zullen beginnen in de Aviation Club de France op 1 mei. Programma’s en aanvullende gegevens zullen binnenkort beschikbaar zijn op www.aviationclubdefrance.com.

Aviation Club de France zal begin 2011 ook gastheer zijn voor een niet op de televisie uitgezonden WPT-evenement. Bezoek voor meer informatie en het volledige schema van de WPT-tour www.worldpokertour.com.

*De data kunnen worden gewijzigd.

OVER WORLD POKER TOUR

World Poker Tour (WPT) is een van de bekendste namen op het gebied van internationale op de televisie uitgezonden gaming en entertainment met merkaanwezigheid in op land gebaseerde toernooien, televisie, on-line en mobiel. Als leider van de vernieuwing in de pokersport sinds 2002 gaf WPT de aanzet tot de wereldwijde pokeropleving met de ontwikkeling van een unieke televisieshow op basis van een serie pokertoernooien met hoge inzet. WPT wordt nu wereldwijd uitgezonden in 150 landen en filmt momenteel zijn geheel nieuwe achtste seizoen voor uitzending op Fox Sports Net’s nationale sportnetwerk in de Verenigde Staten. WPT biedt ook een uniek online abonnement en een op sweepstakes gebaseerde pokerclub, ClubWPT.com, die actief is in 38 staten over de gehele V.S. WPT neemt ook deel aan strategische merklicentie, partnership en sponsorshipmogelijkheden. WPT is een dochterbedrijf van PartyGaming Plc. Zie voor meer informatie www.worldpokertour.com.

Foto’s/Multimedia Gallery beschikbaar: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=6124620&lang=nl

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
World Poker Tour
Lyndsay LaGree
323-599-9145

llagree@worldpokertour.com