Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
()

21 december 2009

ATP BREIDT INTERNATIONALE EVENTS-ORGANISATIE UIT
Vestiging in Londen vormt hub voor Olympische Spelen 2012

SCHIPHOL-RIJK - Met de benoeming van Neil Pace en PJ Mitchell heeft ATP een eerste stap gezet in het uitbreiden van haar internationale events-organisatie. Pace en Mitchell, beiden afkomstig van het gerenommeerde communicatiebureau Dobson White, worden verantwoordelijk voor de groei van ATP's events-activiteiten in het Verenigd Koninkrijk.

De ervaren events-professionals zullen zich behalve op de organisatie van incentives, productintroducties en congressen richten op de ondersteuning van de Nederlandse organisatie in aanloop naar de Olympische Spelen, die in 2012 worden gehouden in Londen. ATP is Official Ticket & Travel Agent voor dit sportevenement.

John Jansen, CEO van ATP, merkt op: "We zijn zeer verheugd dat Neil en PJ zich aansluiten bij ATP. Hun kennis en ervaring op het gebied van events zijn een uitstekende aanvulling op het bestaande team in het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast geven we op deze manier uiting aan onze groeiambitie in de internationale events-markt."

ATP is momenteel actief in de organisatie van incentives, congressen, meetings en reizen naar sportevenementen in Nederland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en de USA.


- Einde Bericht -

Noot voor de redactie,