Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

LG Color Pop: stijlvolle en praktische monitor siert elk bureau Nieuwe hippe pc-monitor verkrijgbaar in zwart, groen en roze

Amstelveen, 21 december 2009 - Kleurrijk, stijlvol en praktisch tegelijk. Dat is de nieuwe Color Pop-monitor van LG. De nieuwe reeks beeldschermen geeft net dat extra beetje stijl en creativiteit aan je werkplek. Bovendien kunnen ze perfect aangesloten worden op een note- of netbook, want met een LG Color Pop maak je daarvan in een handomdraai een volwaardige thuiscomputer. En dat met je geheel eigen touch.

Een bijkomend voordeel is, dat de nieuwe LG W30 Color Pop-monitor met 37 millimeter op het dikste punt opvallend slank is. De hippe monitor is verkrijgbaar in strak zwart, zachtroze en subtiel appelgroen. Deze schitterende en aantrekkelijke kleuren komen perfect uit de verf dankzij het hoogglans frame. De uitgebreide kleurkeuze zorgt ervoor dat je de monitor tot in de puntjes kunt personaliseren. De Color Pop is dankzij zijn kleurrijke eigenschappen niet alleen een stijlvol, praktisch beeldscherm, maar ook een opvallend accessoire, een persoonlijk stijlstatement dat kleur geeft aan je werkplek.

"Wij verwachten dat deze hippe monitors zullen aanslaan bij jonge consumenten die graag hun eigen stijl uitdragen", zegt Remco Klaverstijn, Marketing Coördinator Business Solutions bij LG Electronics. "De opvallende kleuren en het moderne design maken van de Color Pop een aangename aanvulling voor elk bureau. Met marktleidende beeldschermtechnologie en aandacht voor geavanceerd design biedt LG oplossingen die het leven van de consument verrijken. We zijn ervan overtuigd dat deze monitor op elk bureau tot zijn recht komt en gebruikers niet alleen van gemak voorziet, maar ook van een kleurrijke ervaring."

De LG Color Pop is niet alleen mooi om te zien, maar de beeldschermen zijn ook nog eens voorzien van de nieuwste technologie. Ze zijn beschikbaar in 19-inch en 2-inch met resoluties van respectievelijk 1366 x 768 en 1920 x 1080. Met een contrastratio van 30.000:1 geven ze een superscherp beeld. De monitor valt ook extra op doordat de voet aan de voorkant niet zichtbaar is. Daarmee onderscheidt de LG Color Pop zich van de klassieke monitors. De voet is slim weggewerkt aan de achterkant van het toestel.

Terwijl je via je laptop surft op het web, tegelijkertijd een filmpje kijken op de LG Color Pop? Dat is een van de vele opties van de LG Color Pop. De elegante monitor is te gebruiken als pc-beeldscherm, maar ook als extra scherm bij een laptop of netbook is de monitor bijzonder geschikt. Dat maakt de fleurige Color Pop als extra beeldscherm uiterst handig, onder andere bij het maken van presentaties.

De LG Color Pop-monitors zijn vanaf nu beschikbaar voor een adviesprijs van 159 euro voor de 19-inch-versie en 189 euro voor de 22-inch-uitvoering (incl. btw).

Specificaties

W1930S

W2230S

Schermgrootte

18, 5 inch

21,5 inch

Format

16:9

16:9

Resolutie

1366 x 768

1920 x 1080

Helderheid

250nits

250nits

Contrastratio

30.000 : 1

Kijkhoek

170/160

Reactiesnelheid

5ms

Interface

D-sub

Kleurgamut

72%

Aspectratio

4:3 in breedbeeld

###

Over LG Electronics
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) is een van 's werelds grootste producenten en een technologische vernieuwer van consumentenelektronica, mobiele-communicatiemiddelen en huishoudelijke apparatuur. Met 115 productielocaties en 82 dochterondernemingen biedt het bedrijf werk aan meer dan 84.000 mensen wereldwijd. LG Electronics bestaat uit vijf bedrijfsonderdelen: Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning en Business Solutions. De geconsolideerde omzet over 2008 bedroeg ruim 44,7 miljard dollar. LG is wereldwijd de toonaangevende producent van flatscreen-tv's, audio- en videoapparatuur, mobiele telefoons, airconditioners en wasmachines. Het bedrijf is Global Partner of Formula 1(TM) en Technology Partner of Formula 1(TM). Dankzij deze hoogwaardige samenwerking heeft LG de exclusieve vermeldings- en marketingrechten als officiële consumentenelektronica-, mobiele-telefonie- en dataverwerkingspartner van dit wereldwijde sportevenement. Voor meer informatie: www.lge.nl

Over LG Electronics Business Solutions

LG Electronics Business Solutions is een toonaangevende speler op het gebied van business-to-business (B2B) infotainment. Deze LG-divisie ontwikkelt een breed assortiment van topkwaliteit digitale apparatuur en oplossingen, waaronder lcd-monitors, beeldschermen voor commerciële doeleinden, infotainmentapparatuur voor in de auto en beveiligingssystemen. LG speelt in op toekomstige zakelijke trends met producten en diensten die slimme en betrouwbare oplossingen bieden om te voldoen aan de eisen van businesspartners en klanten. In 2008 behaalde LG Electronics Business Solutions wereldwijd een omzet van 4,3 miljard dollar. De divisie is volledig toegerust voor een snelle verdere groei.




Ingezonden persbericht