Ingezonden persbericht


Copaco Nederland distribueert Apacer

's-Hertogenbosch, 21 December, 2009 - Apacer Technology,, vooraanstaande leverancier op het gebied van geheugen modules en digitale opslag wordt vanaf heden ook gedistribueerd via Copaco Nederland N.V.

Apacer producten staan bekend om hoge prestaties, innovatie en betrouwbaarheid. Naast geheugenmodules levert Apacer onder andere USB sticks, geheugenkaarten, MP3/4 spelers, externe harde schijven en SSD's. Sinds kort is het product portfolio uitgebreid met onder meer media spelers, lasermuizen en webcams. Apacer is bijzonder verheugd met de nieuwe samenwerking met Copaco Nederland B.V. met de verwachting het marktaandeel in Nederland hiermee aanzienlijk te vergroten.

Elena Biesma, Regional Sales Manager Benelux en Centraal Europa: 'De samenwerking met Copaco is voor ons een strategische stap op de Nederlandse markt. Hierdoor bieden wij aan veel partijen de mogelijkheid om met het productaanbod van Apacer in aanraking te komen. Wij rekenen niet alleen op Copaco's bewezen verkoop expertise op het gebied van geheugen, maar zien Copaco ook als de perfecte partner voor toekomstige releases van Apacer in het Consumer Electronics segment'.

Gijs van Osch, Product Manager van Copaco Nederland. 'De Apacer producten dragen bij aan een nog betere beschikbaarheid en diversiteit waardoor wij onze positie in de componentendistributie kunnen verbeteren en we onze partners nog beter van dienst kunnen zijn.'

Over Copaco

Copaco N.V. is distributeur in de Benelux en Frankrijk van Informatie en Communicatie Technologie (ICT). De onderneming levert met circa 400 medewerkers computers, printers, netwerken, data storage, mobiele telefonie, software, industriële- en consumentenelektronica en services.

Over Apacer

Apacer Technology ontwikkelt en produceert geheugenmodules en digitale opslag. Onze organisatie heeft een vijfde plaats op de lijst van de grootste onafhankelijke DRAM producenten met een werelwijd sales en marketing netwerk ter ondersteuning van onze distributeurs, OEMs en retailpartners. Apacer geheugenmodules staan bekend om de hoge prestaties en betrouwbaarheid. Naast geheugenmodules biedt Apacer onder andere MP3/4 spelers, USB sticks, geheugenkaarten, SSD's en diverse accessoires aan.