Beperkte afvalinzameling Avalex door sneeuw

21/12/2009 19:37

Avalex

Vanwege het slechte weer wordt het huisafval, gft-afval en grofvuil komende dagen beperkt en met ernstige vertraging ingezameld. De sneeuw en gladheid maken het in bepaalde wijken voor de medewerkers van Regionaal Reinigingsbedrijf Avalex onmogelijk veilig hun werk te doen. Bovendien is het risico van ongevallen en schade te groot. Avalex verzoekt de inwoners, als dat mogelijk is, de minicontainer voor huisafval of gft-afval aan te bieden op een goed te bereiken plaats zo dicht mogelijk bij de begaanbare hoofdwegen.

Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk en Wassenaar

Voor de inwoners van Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk en Wassenaar geldt: Bied deze week uw minicontainer aan op de reguliere ophaaldag (vrijdag 25 december verschuift naar donderdag 24 december). Indien uw minicontainer deze week (week 52) aan het eind van de reguliere ophaaldag niet geleegd is dan is de inzameling in uw straat deze week komen te vervallen. U kunt volgende week (week 53) ter compensatie extra afval in vuilniszakken aanbieden naast uw minicontainer. Deze zullen eenmalig worden meegenomen. Let op: vrijdag 1 januari 2010 wordt niet ingezameld. Indien uw grofvuil niet is opgehaald dan verzoekt Avalex u een nieuwe afspraak te maken.

Delft en Midden-Delfland

Voor de inwoners van Delft en Midden-Delfland geldt: Bied deze week uw mini-container aan op de reguliere ophaaldag (Delft: vrijdag 25 december verschuift naar donderdag 24 december. Midden-Delfland: vrijdag 25 december verschuift naar woensdag 23 december). Indien uw minicontainer deze week (week 52) aan het eind van de reguliere ophaaldag niet geleegd is laat dan uw container aan de straat staan. Avalex zal haar best doen om deze alsnog zo snel mogelijk te legen. U kunt volgende week (week 53) ter compensatie extra afval in vuilniszakken aanbieden naast uw minicontainer. Deze zullen eenmalig worden meegenomen. Let op: vrijdag 1 januari 2010 wordt niet ingezameld. Indien uw grofvuil niet is opgehaald dan verzoekt Avalex u een nieuwe afspraak te maken.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Avalex, 0900 0507 (lokaal tarief), inwoners van de gemeente Delft bellen met 14015 (zonder 0 of netnummer ervoor).

De medewerkers van Avalex doen hun uiterste best uw afval zo snel mogelijk in te zamelen en vragen uw begrip voor deze situatie.





http://www.avalex.nl

http://www.avalex.nl