Gemeente Grave

Inrichting Deel Gassel; ontwerp ter inzage

Naar aanleiding van de informatieavond op 2 december 2009 heeft de gemeente geprobeerd alle wensen van de belanghebbenden mee te nemen tot een nieuw ontwerp. Dit ontwerp kunt u hieronder downloaden of op het stadhuis inzien.Â

Â

Bij het ontwerp geldt de volgende toelichting:

Â

Parkeerplaatsen

De parkeerplaatsen zijn met negen plaatsen uitgebreid t.o.v. het ontwerp van de informatieavond (d.d. 2 december 2009). Hierdoor komt het totaal op 18 parkeerplaatsen.

Â

Groen

Bij het vergroten van de tekening kunnen de nummers worden afgelezen, die in de plantvakken en bomen staan, die corresponderen met de fotoâs aan de zijkant van de tekening.

Â

Wegdek

Het wegdek is naar één zijkant gelegd met een versmalling in het midden. Aan de zijde van de schakelwoningen is geen ruimte beschikbaar om beplanting te plaatsen.

Â

Verlichting

De lichtmasten zijn zo ver mogelijk van de bebouwing geplaatst op een gelijke onderlinge afstand.

Â

Speelterrein

De voetbaldoelen worden verplaatst om het pad te realiseren. Het terrein wordt omsloten door een gaashekwerk en een nieuwe wip wordt geplaatst.

Â

Informatie

Dit ontwerp ligt tot 6 januari 2010 ter inzage liggen. Voor meer informatie met betrekking tot het ontwerp kunt u contact opnemen met de heer R. Lemmens van het cluster Civiel- en Cultuurtechniek op het telefoonnummer: 0486-477277 of via mail r.lemmens@grave.nl (ook voor het maken van een afspraak).


* Ontwerp woonrijp maken De Deel.pdfLees voor