Vrouw wint 10.000 euro met December Kalender

22/12/2009 08:56

De Lotto

Een vrouw uit de omgeving van Hedel heeft met het December Kalender kraslot 10.000 euro netto gewonnen. "Ik koop jaarlijks December Kalenders, omdat het zo'n leuk spel is. Dit bedrag ga ik besteden aan het hele gezin. Misschien gaan we wel op vakantie," aldus de gelukkige winnares.

Het winnende kraslot is gekocht bij de Hoogvliet in Hedel aan de Ammerzodenseweg. Hier wordt maandag 4 januari om 14.00 uur door Krasloten een grote taart aangesneden om het winnen van de prijs aldaar te vieren.

Iedereen wint met Krasloten

Niet alleen spelers van Krasloten winnen met Krasloten maar ook goede doelen winnen. De opbrengsten van De Lotto, de moedermaatschappij van Krasloten, komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting in 1961 is er meer dan 1,2 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan. Naast de topsport profiteert ook de amateursport en breedtesport van een grote jaarlijkse bijdrage. Na de overheid is De Lotto al 48 jaar de grootste structurele financier van de Nederlandse sportwereld. Aan overige goede doelen waaronder het Oranjefonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de Nierstichting is sinds de oprichting 500 miljoen euro afgedragen.