20 miljoen verslag gevers altijd ter plekke

22/12/2009 09:00

Josolo B.V.

22 december 2009

P e r s b e r i c h t

Via www.audiobericht.nl kun je met je huidige telefoon een audiobericht(R) opnemen, dat direct wordt doorgestuurd naar het door jou opgegeven e-mailadres. Het audiobericht kun je vervolgens afluisteren, opslaan en eenvoudig doorsturen. Meerwaarde is dat je telefoon in een portable microfoon verandert, die je altijd bij de hand hebt. Met een luisterend oor ter plekke om een opname te maken die gekoppeld is aan je eigen e-mailadres. Dat betekent dat Nederland in één klap 20 miljoen mobiele microfoons rijker is.

Handig om, nog tijd, jouw alternatieve Kerst en Nieuwjaarsgroet op te nemen en te versturen. Of de eerste woordjes "mama" vast te leggen en dat moment eenvoudig te delen met familie en vrienden. Mocht je onverhoopt getuige zijn van een misdrijf, dan kun je als ooggetuige direct informatie vastleggen. De eerste waarneming blijkt vaak het belangrijkst. Een audiobericht neem je ter plekke op. Later kun je eenvoudig en naar believen delen.

Aanmelden en gebruiken is simpel geregeld. Meld je aan op www.audiobericht.nl en open een persoonlijk account. Stort je tegoed in je persoonlijke wallet en je kunt direct van start.

Audiobericht is een geregistreerde dienst van Josolo BV te Utrecht





http://ww.audiobericht.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie,