Gemeente Kaag en Braassem

Aangepast schema afvalinzameling

Vanwege de weersomstandig- heden en de feestdagen is de afvalinzameling gewijzigd. Hieronder het aangepaste schema. Plaats uw containers bij vorst op een beschutte plaats, om te voorkomen dat de inhoud vast vriest en dus niet geleegd kan worden.

Kaag, Nieuwe Wetering, Oud Ade, Oude Wetering, Rijpwetering en Roelofarendsveen
Eerste kerstdag 25 december wordt 28 december
Nieuwjaarsdag vrijdag 1 januari wordt maandag 4 januari

Bilderdam, Hoogmade, Leimuiden, Rijnaterwoude en Woubrugge (door Cyclus):

Vandaag, dinsdag 22 december, rijden ze met 2 wagens, 1 inhaalwagen van maandag en 1 normale wagen voor de dinsdag. De chauffeur bekijkt per straat of het verantwoord is om daar op te halen. Mensen zullen dus wat geduld moeten hebben. Men doet wat men kan maar het kan dus voor komen dat de afval wat langer blijft liggen dan normaal. Onze excuses daarvoor.

In de week van 21 december zamelt Cyclus geen huishoudelijk afval in. Cyclus vraagt inwoners het huisvuil niet op de aanbiedplaats aan te bieden. Ook de (ondergrondse) verzamelcontainers zullen niet geleegd worden.

Nieuwjaarsdag vrijdag 1 januari wordt donderdag 31 december.

In de week van 28 december zamelt Cyclus geen GFT-afval in. Als de weersomstandigheden het toelaten, zamelt Cyclus de week na kerst wel het restafval in van week 52 en week 53. Cyclus zal dan werken met een dag- en een avonddienst.

Inwoners in de regio voor wie het thuis houden van het huishoudelijk afval echt grote problemen oplevert, kunnen dit brengen naar het afvalbrengstation. Cyclus plaats actuele informatie over de inzameling op haar website: www.cyclusnv.nl.