Gemeente Etten-Leur

Huisvuil wordt voorlopig niet opgehaald

De vuilnisauto's van het afvalbedrijf Van Gansewinkel zijn vanochtend (dinsdag) toch niet uitgereden om het huisvuil op te halen in Etten-Leur. De bedrijfsleiding vindt het voorlopig niet verantwoord om de medewerkers en de wagens de gladde woonstraten in de wijken 4-5-7-14 in te sturen. Om 12.00 uur vanmiddag wordt de situatie opnieuw beoordeeld en wordt er een nieuwe beslissing genomen.

Het afvalbedrijf Saver is vanochtend wel begonnen met de papierinzameling in wijk 9. Of de gehele ophaalroute kan worden afgewerkt, zal in de loop van de dag blijken. Mocht ook het ophalen van het oud papier worden gestaakt, dan wordt er zo spoedig mogelijk een inhaaldag vastgesteld en bekend gemaakt.

Als het huisvuil niet kan worden opgehaald, wordt de bewoners van de betreffende straten verzocht om de afvalcontainer niet buiten te zetten of terug binnen te halen en deze volgende week opnieuw aan te bieden. Mocht de container ondertussen te vol geraken, dan kan op een volgende ophaaldag het afval in een plastic vuilniszak bij de container worden gezet.

Om overbelasting van de telefooncentrale van het Stadskantoor te voorkomen, verzoekt de gemeente om over het ophalen van het huisvuil alleen te bellen als dat echt nodig is.

20091221\pwm\0612

Kerst & oud en nieuw
Alfahulp per 1-1-2010
Raadsvergadering

Stadskantoor

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 076 - 502 40 00
Fax: 076 - 503 38 80

info@etten-leur.nl