Gemeente Haaren


kavels in Biezenmortel

Uitgifte kavels in Biezenmortel

Voor twee-onder-een-kapwoningen aan de Vriesdonk (Slijkhoef II) in Biezenmortel

De gemeente Haaren biedt 4 kavels aan voor twee-onder-een-kapwoningen aan de Vriesdonk in Biezenmortel. De grondprijs van de kavels bedraagt EUR 335,- per m² exclusief 19% BTW en exclusief overige kosten. De grootte van de kavels varieert van circa 210 tot 229 m2. Deze kavels zijn bestemd voor bouwen in eigen beheer. Dit houdt in dat per blok van twee woningen de beide kopers gezamenlijk één aannemer en één architect uitzoeken om het bouwplan te realiseren. In eigen beheer kunt u als koper aan al uw eisen en wensen voldoen.

Om in aanmerking te komen voor deze kavels dient u zich in te schrijven als woningzoekende in de gemeente Haaren. Bepalend bij de toewijzing is de datum van inschrijving in het register van gegadigden. Indien u interesse heeft in deze kavels, kunt u dit per brief uiterlijk op vrijdag 29 januari 2010 kenbaar te maken aan de heer Henny Oerlemans van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Haaren, Postbus 44, 5076 ZG Haaren. Wij verzoeken u een kopie van uw inschrijving in het woningzoekendenregister bij te voegen.

Onder het kopje wonen en omgeving>Projecten bouwen en wonen> woningbouwprojecten> Slijkhoef fase II (Vriesdonk) de verkoopfolder met gedetailleerde informatie over de bouwmogelijkheden en de verkoopprocedure. Deze verkoopfolder is ook af te halen bij de front-office van de gemeente Haaren.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de front-office van de gemeente Haaren bereikbaar op nummer (0411) 62 72 60.