Bongo breidt verkooppunten uit met Bijenkorf en Plantage

22/12/2009 12:02

Bongo

Rotterdam, december 2009- Bongo, marktleider op het gebied van belevenisbonnen in de Benelux, vergroot het distributienetwerkin Nederland door samenwerking met Bijenkorf en Plantage Books & More. Vanaf half december is de belevenisbon ook in de respectievelijk 9 filialen van het warenhuis en 32 boekwinkels verkrijgbaar. Met in totaal 6 resellers en 3 eigen shops komt aantal verkooppunten van Bongoin Nederland op 484 te staan, waarmee de belevenisbon de greep op de Nederlandse markt verstevigt.

De van origine Vlaamse belevenisbon verovert steeds verder de Nederlandse markt met dagtrips in eigen land en overnachtingen in de Benelux en de grote Europese steden. "Nederland kan niet meer om Bongo heen", aldus Harry Bleeker, general manager Benelux. "Of je nu lang vantevoren op zoek gaat naar een origineel cadeau of last minute nog iets wilt kopen: Bongo is altijd in de buurt". Zowel retailers als de consument raken steeds meer overtuigd van de kwaliteit van het product. "Als je een Bongo in je handen houdt ben je verkocht. Daarnaast wordt de belofte van een onvergetelijke belevenis ook echt waargemaakt", volgens Bleeker. "Dat zie je ook terug in de cijfers: 7 op de 10 mensen die ooit een Bongo hebben gekregen, kopen deze zelf ook weer".

Bongo de belevenisbon is het concept voor wie persoonlijke aandacht terug wil zien in zijn cadeau. Met ruim 40 thema's in de categorieën activiteiten, wellness, culinair en overnachtingen is er altijd een Bongo die bij iemand past. Het doosje staat voor een volledig verzorgde belevenis, het boekje met 20-50 arrangementen geeft de ontvanger de mogelijkheid zelf zijn favoriete belevenis binnen dat thema uit te kiezen. Met de bijgeleverde voucher betaal je eenvoudig op de locatie of reserveer je realtime online via www.bongo.nl.

Naast Plantage en Bijenkorf is Bongo ook verkrijgbaar bij ANWB, VVV, Totaal Gemak en D-reizen.

Onlangs werden ook de Bongo shops in Amsterdam (Kalvertoren) en Rotterdam (Beurtraverse) geopend.





http://www.bongo.nl