Gemeente Anna Paulowna

Vrijwilligersavond gezellig succes
Foto van de vrijwilligersavond 2009.

De sfeer proeven van het Russische hof in de 19e eeuw of ervaren in welke wereld grootvorstin Anna Paulowna heeft geleefd. De vele vrijwilligers van Anna Paulowna kunnen dat nu kosteloos beleven. Zij kregen namelijk een vrijkaartje voor de Hermitage in Amsterdam.

In de watten gelegd

Vrijdagavond 11 december organiseerde de gemeenteraad weer een feestavond voor alle vrijwilligers uit onze gemeente. Ongeveer 175 vrijwilligers werden in de multifunctionele accommodatie De Ontmoeting een avond in de watten gelegd, uit dank voor hun belangeloos geleverde diensten.

Â

Vrijkaartjes

Na opening door raadslid Elaine Vlaming genoten de vrijwilligers van de muziek van dj Marcel Meijer, multiblaaskapel De Knorhanen en magisch entertainment van Simon Bakker. De hapjes en drankjes werden geserveerd door raadsleden, de wethouders en de gemeentesecretaris. Dankzij BBL Company, dat 250 vrijkaartjes beschikbaar stelde, mochten alle vrijwilligers tegen het einde van de avond een toegangskaart voor de Hermitage afhalen. Vrijwilligers, bedankt!