Witteveen en Bos

Twee nieuwe sectordirecteuren en nieuw vestigingshoofd bij Witteveen+Bos

Ir. R. de Boer wordt de nieuwe sectordirecteur Infrastructuur en Bouw en ir C.M Sluis de nieuwe directeur van de sector Stedelijke ontwikkeling en verkeer. Verder is ir. E. Buter benoemd tot vestigingshoofd Jakarta.

Per 1 januari 2010 is de heer ir. R. (René) de Boer benoemd tot directeur van de sector Infrastructuur en bouw. Hiermee volgt hij de heer ir. C.J. (Kees) van Hassel op die deze functie sinds 1998 heeft ver-vuld. René de Boer is sinds 1989 werkzaam bij Witteveen+Bos. Hij zal naast zijn nieuwe functie als sectordirecteur, PMC-leider van de PMC Infrastructurele constructies blijven. Kees van Hassel wordt senioradviseur bij de sector Havens en waterbouw.

Mevrouw ir. C.M. (Karin) Sluis volgt met ingang van 1 januari 2010 de heer ir. A.G. (Adriaan) Posthu-mus op als directeur van de sector Stedelijke ontwikkeling en verkeer. Karin Sluis is sinds 1989 bij Wit-teveen+Bos in dienst. Zij zal tevens PMC-leider van de PMC Verkeer en wegen blijven. Adriaan Post-humus was 11 jaar sectordirecteur, hij blijft als senioradviseur Stedelijke ontwikkeling aan de sector verbonden.

Ing. M.G.M. (Marijn) Huijsmans zal per 1 januari 2010 aftreden als vestigingshoofd van de Witte-veen+Bos-vestiging in Jakarta (Indonesië). Hij wordt opgevolgd door mevrouw ir. E. (Eveline) Buter. Zij werkt sinds 2006 bij Witteveen+Bos bij de sector Ruimte en milieu. Marijn Huijsmans wordt hoofd van de groep Baggeren van de sector Havens en waterbouw.