Watersportverbond - KNWV

Watersportverbond en Motorboot werken samen

dinsdag 22 december 2009

Het Watersportverbond en het maandblad Motorboot zijn een samenwerking aangegaan. Leden van het verbond kunnen zonder verzendkosten twee boekjes uit de serie 'Motorboot op reis' bestellen. Daarnaast is er een voordelig proefabonnement af te sluiten.

Door deze samenwerking hopen wij onze leden, met name de
motorbootbezitters, een extraatje te bieden op hun lidmaatschap. Kijk hieronder voor meer informatie over de boekjes en het proefabonnement.

Proefabonnement
Neem nu een proefabonnement op Motorboot en ontvang 4 nummers voor EUR 10,- . Motorboot is het enige maandblad in Nederland dat zich
uitsluitend richt op motorboten. De missie van het blad 'het
informeren van recreatieschippers over schip & uitrusting,
toertochten, techniek, onderhoud, veiligheid en wetgeving.'
Motorboot Proefabonnement

Motorboot op reis
In de serie Motorboot op reis kunnen onze leden de titels 'Dwars door Frankrijk' en 'Varen door Verrassend Nederland' aanschaffen. Leden van het verbond hoeven geen verzendkosten te betalen.

Kaft Dwars door Frankrijk 'Dwars door Frankrijk' is een rijk
geïllustreerd reisverslag van een tocht die begint in Nederland en via Antwerpen, Maastricht en Compiègne naar Parijs en Straatsburg gaat, en vanaf daar weer terug naar Nederland. Het boekje biedt u ook de mogelijkheid om zelf op pad te gaan. De aanvullende informatie over de steden en de bezienswaardigheden onderweg - weergegeven in handige kadertjes -, de overzichtskaartjes en de informatie over het aantal kilometers en sluizen per traject, vergemakkelijken de voorbereiding van uw reis.

Varen door verrassend Nederland 'Varen door verrassend Nederland' biedt een vaarroute van het noordoosten naar het zuidwesten van ons land. Meer specifiek: van Termunterzijl naar de Belgische grens (Schelde-Rijnverbinding). Hans Guikink, auteur van deze uitgave en jarenlang vaste medewerker van Maandblad Motorboot, koos daarbij niet voor de kortste weg, maar voor de meest aantrekkelijke en min of meer onbekende. Uiteraard is de routebeschrijving zo gemaakt dat u op elk willekeurig punt kunt inhaken om een deel van de route te varen. Ook is aandacht besteed aan veilig varen; grote rivieren of het IJsselmeer zijn vermeden, afgezien van een klein stukje Merwede en een
oversteekje van het Amsterdam-Rijnkanaal. Bestel beide boeken op de website van de uitgever.