Landstede

800 euro in voor het goede doel

Drukte bij Landstede locatie Dokterspad. Afgelopen vrijdag werd er van 9.00 uur tot 11.00 uur een gospeloptreden georganiseerd en aansluitend tot 13.00 uur een kerstmarkt. Studenten zamelden 800 euro in voor de stichting Heppie en de WSPA.

Om 09.00 trapte André Beileveld (jurylid EO Korenslag) af met een gospeloptreden. In het kader maak je eigen optreden bracht hij samen met zanger, zangeres en studenten verschillende gospelsongs. Aansluitend was er een kerstmarkt, studenten hadden verschillende activiteiten georganiseerd zoals maak je eigen sieraad. Tevens werden er zelfgemaakte oliebollen en appelflappen verkocht. Het optreden en de kerstmarkt werden door ruim 300 belangstellenden bezocht. Landstede kijkt terug op een geslaagde ochtend.

De Stichtingen
De vrijwilligers van Heppie staan klaar voor kinderen die even wat extra aandacht nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat ze een stoornis hebben als ADHD. De WSPA (World Society for the Protection of Animals) brengt al bijna 30 jaar dierenwelzijn onder de aandacht. Ze concentreren zich op gebieden waar weinig of helemaal geen maatregelen worden genomen om dieren te beschermen.

Landstede heeft voor deze stichtingen gekozen omdat ze zich betrokken voelt bij haar omgeving. Met het steunen van deze stichtingen wil Landstede een steentje bijdragen aan een beter leefklimaat voor mens en dier.