Gemeente Almere

Cheque voor Voedselloket Almere

22-12-2009

Cheque voor Voedselloket Almere Human Resource Manager Tanja van Nieuwenhuizen heeft op maandag 21 december uit naam van alle medewerkers van de gemeente Almere een cheque ter waarde van EUR 2.814,80 uitgereikt aan het Voedselloket Almere (VLA). De cheque komt voort uit een georganiseerde kerstmarkt voor de Almeerse ambtenaren.

Het Voedselloket Almere bedankt alle medewerkers van de gemeente Almere voor hun bijdrage: "Wij waarderen dit enorm en hadden nooit durven hopen het zo veel zou zijn!'', aldus Peter Mons en Willy Stahlberg van het VLA.

Kerstmarkt voor ambtenaren

Afgelopen donderdag 17 december heeft de gemeente Almere voor haar medewerkers een kerstmarkt georganiseerd waar zij hun kerstpakket konden samenstellen. De medewerkers konden waardebonnen inwisselen voor koffie, chocola, wijnen, woonaccessoires en meer bij de verschillende kramen. Ook konden ze een goed doel steunen. Dit jaar werd gekozen voor het Voedselloket Almere. De ambtenaren konden dit goede doel steunen door hun waardebonnen in te leveren in ruil voor een financiële gift aan het VLA.

Voedselloket Almere

Het Voedselloket verstrekt basisboodschappen aan mensen die tijdelijk in financiële nood verkeren. In Almere is het aantal flink gestegen sinds de economische crisis en het VLA is daarom erg blij met deze gift.