Dienstenbond CNV

Nieuws

22 december 2009

Wat wilt u in uw nieuwe cao bij Rabo Vastgoedgroep?

In januari 2010 gaan de cao onderhandelingen voor een nieuwe cao bij Rabo Vastgoedgroep van start. Tijd dus voor "goede cao voornemens". CNV Dienstenbond hoort graag wat u belangrijk vindt.

Belangrijke cao punten CNV Dienstenbond:
CNV Dienstenbond wil in elk geval een aantal punten op de agenda zetten:

o Een loonsverhoging voor 2010 die in elk geval koopkrachtbehoud voor de medewerkers behelst.
o Afspraken over inzetbaarheid, zoals bijvoorbeeld het volgen van opleidingen maar ook ouderenbeleid, en afspraken over hoe blijf ik gezond en houd ik plezier in mijn werk.
o Bij Rabo Vastgoedgroep hechten wij er ook belang aan om afspraken te maken over de mogelijkheden om thuis te werken. Dit met het oog op een betere combinatie arbeid en zorg, maar ook in verband met duurzaamheid en werkplezier.
o Een onderwerp dat hiermee samenhangt is het mogelijk maken van het werken van 4x9 uur per week.
o CNV Dienstenbond vindt ook afspraken over het aan het werk helpen van minderheidsgroepen zoals bijvoorbeeld wajongeren van belang. Maar ook een goed diversiteitsbeleid, waarbij gedacht kan worden aan het aantal vrouwen in topposities staat op onze agenda.

Wat vindt u belangrijk?
Natuurlijk vernemen wij ook graag wat u belangrijk vindt en in uw arbeidsvoorwaarden geregeld wilt zien.

Vindt u de bovengenoemde onderwerpen ook belangrijk of wilt u bijvoorbeeld meer scholingsmogelijkheden bij uw werkgever? Of bent u het niet eens met de beoordelingsmethodiek, of met bijvoorbeeld de berekening van de vaste en variable beloning.
Wij horen het graag van u. Laat het weten door een email te sturen aan s.hendriks@remove-this.cnvdibo.nl of via het bijgevoegde reactieformulier.

Kaderlid worden?
Zou u het leuk vinden om eens een keer deel te nemen aan de cao onderhandelingen? Op die manier kunt u het onderhandelingsproces eens van dichtbij meemaken.
Aan de cao onderhandelingen bij Rabo Vastgoedgroep nemen van elke vakbond ook twee kaderleden deel. Op die manier kunnen de bonden tijdens een schorsing van het overleg meteen even sparren en overleggen wat de medewerkers van de plannen/ideeën of onderhandelingsresultaten vinden. Een belangrijke rol dus. Lijkt het u leuk en leerzaam om eens wat intensiever betrokken te zijn bij het onderhandelingsproces dan is dit uw kans! Lijkt het u leuk, neem dan even contact op via s.hendriks@remove-this.cnvdibo.nl of telefonisch op 023-5670685.

Fijne feestdagen!!!
Rest mij u hele fijne feestdagen toe te wensen. 2009 was in veel opzichten een bewogen jaar. We hopen dat 2010 u veel goeds zal brengen. CNV Dienstenbond zal er in elk geval ook in het nieuwe jaar alles aan doen om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen.

Geef uw e-mail adres aan ons door!
CNV Dienstenbond wil uw graag snel en goed informeren. Geef daarom uw e-mail adres aan ons door en u ontvangt dan voortaan de informatie over Rabo Vastgoedgroep digitaal van ons. Stuur een email naar uw bestuurder Sandra Hendriks via s.hendriks@remove-this.cnvdibo.nl. We horen graag van u!