Transavia

Nieuwe zomerbestemmingen: Biarritz en Istanbul

22 december 2009

De grootste low cost low fare luchtvaartmaatschappij van Nederland start dit zomerseizoen met een lijndienst naar twee nieuwe bestemmingen: de populaire Franse badplaats Biarritz en het betoverende Turkse Istanbul.

---

Op 26 april 2010 start transavia.com met vluchten naar Biarritz. Hierdoor worden niet alleen de mooie stranden van Frankrijk, maar ook het prachtige Spaanse achterland bijzonder makkelijk bereikbaar. De vluchten op luchthaven Sabiha Gökçen International Airport (SAW) van de Turkse stad Istanbul zullen per 1 april van het nieuwe jaar starten. Beide bestemmingen vertrekken vanaf Schiphol, waarbij Biarritz 3x per week wordt aangedaan en Istanbul maar liefst 4x per week. De verkoop van tickets start aanstaande donderdag, 24 december 2009, via de website www.transavia.com.

Naast Montpellier ook Toulon-Hyères vanaf Amsterdam Aanstaande donderdag start ook de verkoop voor de route Amsterdam-Toulon-Hyères. Toulon-Hyères werd voorheen aangeboden vanaf de regionale luchthaven Rotterdam. Vluchten naar Toulon-Hyères starten op 31 maart aanstaande, met een frequentie van 4x per week. Ook Montpellier wordt aankomend seizoen weer vanaf Amsterdam aangevlogen. De vluchten naar de Zuid-Franse stad starten op 26 april en hebben dezelfde frequentie.

Innsbruck naast populaire winterbestemming nu ook in de zomer Nieuw vanaf Amsterdam is het Oostenrijkse Innsbruck. Deze bestemming blijkt niet alleen in de winter een populaire bestemming, maar is ook in de zomer erg in trek bij vooral natuurliefhebbers en wandelaars. Innsbruck wordt met ingang van 7 april 2010 met een frequentie van 2x per week aangevlogen vanaf Amsterdam Airport Schiphol. Ook voor deze bestemming start de verkoop op 24 december aanstaande. Norbert Zoet, Vice President Business to Consumer: "Nadat we in oktober al de nieuwe routes Rotterdam-Barcelona en Rotterdam-La Rochelle konden aankondigden, zijn we zeer verheugd om wéér twee nieuwe routes toe te voegen aan ons netwerk. Met de nieuwe bestemmingen wil transavia.com haar bestemmingennetwerk uitbreiden door klanten een directe verbinding naar deze populaire vakantiebestemmingen aan te bieden."

-