Lieke van Lexmond meest gezochte persoon in 2009

22/12/2009 14:57

Centroid Media B.V.

De personenzoekmachine Wieowie.nl heeft de meest gezochte namen van 2009 op een rijtje gezet. Naast Lieke van Lexmond staan Joran van der Sloot en Karst Tates op plaats 2 en 3. De rest van de top tien bestaat uit: Geert Wilders, Nico Mul, Yolanthe Cabau van Kasbergen, Kelly Huizen, Nikki Kerkhof, Ilse Beekers en Robby van der Leeden. Het volledige overzicht is te vinden op http://wieowie.nl/jaaroverzicht

Lieke van Lexmond komt in 2009 veelvuldig in het nieuws doordat zij onder andere de Televizier Talent Award en de Beau Monde Style Award wint. Ook presenteert zij dit jaar Dancing with the Stars. Joran van der Sloot en Patrick van der Eem worden het hele jaar op de voet gevolgd sinds Peter R. de Vries zich heeft vastgebeten in de zaak Natalee Holloway. De naam van Geert Wilders duikt iedere maand weer op door zijn omstreden standpunten over de islam. Yolanthe Cabau van Kasbergen is begin dit jaar veelvuldig in het nieuws als bekend wordt dat haar relatie met Jan Smit over is. Ook haar nieuwe relatie met Wesley Sneijder blijft niet onbesproken.

Naast deze top tien over het gehele jaar 2009, heeft Wieowie ook per maand een top 10 samengesteld van namen waar het vaakst naar werd gezocht. De meest opvallende namen van iedere maand zijn:

Januari

2009 begint goed voor Luca Prins, zij staat in bikini op de voorpagina van een grote ochtendkrant. Idols winnares Nikki Kerkhof brengt haar derde singel uit. Nico Mul wordt door het programma Undercover in Nederland aan de tand gevoeld over zijn omgang met minderjarige meisjes.

Februari

Lieke van Lexmond wordt nog vaker gezocht dan in januari.

Maart

Nieuwslezers Eva Jinek is te zien op een uitgelekt repetitiefilmpje van de NOS. Naast haar kapsel, schikt zij ook haar decolleté. De Amsterdamse pandjeshandelaar Peter Petersen wordt in Bussum vermoord.

April

Kelly Huizen maakt een filmpje voor haar vriendje waarop ze zichzelf bevredigt voor de webcam. Hij verspreidt dit filmpje vervolgens over internet. Karst Tates zorgt voor een drama op Koninginnedag door een aanslag op de Koninklijke familie te plegen. Richard Tates komt veelvuldig in de publiciteit doordat hij in eerste instantie als dader wordt gezien.

Mei

Zwijndrecht wordt opgeschrikt door een familiedrama. De man die op die dag zijn ex-vrouw, twee kinderen en zijn vriendin vermoordt heeft een afscheidsmail verstuurd waarin Rene Pijnenburg wordt genoemd.

Juni

De 59-jarige zwemschoolhouder uit Brabant, Benno Larue, is betrokken is bij een omvangrijke pedo-zaak. Het stoffelijk overschot van de 16-jarige Tano Jansen wordt gevonden, nadat hij door zijn vrienden is opgesloten in een zeecontainer.

Juli

Bouwe Samplonius is in het nieuws doordat hij foto's van vrouwenbillen maakt die hij vervolgens zonder toestemming van deze vrouwen op internet zet. Liza Plat blijkt de nieuwe vriendin van Jan Smit te zijn.

Augustus

De 19-jarige Robby van der Leeden uit Rotterdam is het slachtoffer van de vechtpartij tussen hooligans en de politie op het strandfeest Sunset Grooves in Hoek van Holland. Laura Dekker (1995) maakt haar plan bekend om als jongste persoon ooit alleen de wereld rond te zeilen.

September

De 26-jarige korporaal Kevin van de Rijdt komt om het leven tijdens een vuurgevecht in Uruzgan. Anouk Hoogendijk zorgt ervoor dat het Nederlandse vrouwenvoetbalelftal doorgaat naar de halve finale van het EK in Finland.

Oktober

Josje Huisman wordt het nieuwe groepslid van K3. Tijdens een auto-ongeluk in Wassenaar komen Hidde Groen en Saskia Koster om het leven. Ilse Beekers komt om tijdens de busreis van een schoolreisje.

November

Het nieuws omtrent de dood van 14-jarige Dirk Post slaat in als een bom in Urk. Patricia Paay en Pauline Wingelaar (Gooisch meisje) gaan beiden uit de kleren voor Playboy.

December

De dochter van Patricia, Christina Paay, doet een shoot voor FHM. Nikki Plessen is zwanger van haar eerste kindje en Belle Floor lijdt aan een zeldzame aandoening die ervoor zorgt dat zij in haar slaap verandert in een sexverslaafde vrouw.





http://wieowie.nl/jaaroverzicht