2B-fresh ontwikkelt verfrissende afvalzak

22/12/2009 15:40

2B-fresh

De innovatieve 2B-fresh afvalzakken reduceren de nare luchtjes van uw afval door een unieke technologie. De afvalzakken bevatten een langdurige frisse geur en zijn versneld biologisch afbreekbaar. 2B-fresh neemt definitief afstand van het grijze imago door een kleurrijke en frisse afvalzak te ontwikkelen. De nieuwe generatie afvalzakken is hiermee een feit.

Details

Door toepassing van de nieuwste technieken voldoet de 2B-fresh afvalzak aan de gewenste eisen, zoals topkwaliteit en milieuvriendelijkheid. De ultra sterke 2B-fresh afvalzak is snel en gemakkelijk te vervangen. Met de trekband is de zak in een handomdraai dicht te binden. De 2B-fresh afvalzakken zijn los op een rol gewikkeld, wat het losscheuren van een zak overbodig maakt.

Kenmerken 2B-fresh afvalzak:


- diverse verfrissende geuren


- biologisch afbreekbaar


- extra sterk


- met trekband


- los op een rol


- diverse kleuren en maten

d2w additief

De 2B-fresh afvalzak bevat een uniek additief, waardoor de afvalzak versneld biologisch afbreekbaar is. Tijdens het productieproces wordt het d2w additief toegevoegd aan het plastic. Hierdoor is het eindproduct oxo-biologisch afbreekbaar, wat inhoudt dat de afvalzak in een korte tijd afbreekt en verdwijnt, zonder methaan, fragmenten of ander schadelijke elementen achter te laten. Op onze website treft u uitgebreide informatie over dit unieke additief.

Verkrijgbaarheid

De 2B-fresh afvalzak is momenteel verkrijgbaar in twee geuren, in een 20 liter en 60 liter uitvoering. De rollen worden gepresenteerd in een fraaie display. Kijk voor de verkrijgbaarheid op www.2B-fresh.com.

Bedrijfsinformatie

2B-fresh is een bedrijfsonderdeel van The European Innovation Group BV(Teigro). Zij houdt zich bezig met het toetsen, ontwikkelen, beschermen en op de markt brengen van verschillende innovaties in samenwerking met gerenommeerde specialistische bedrijven. Onder het 2B-fresh label brengt Teigro vernieuwende producten op de markt ter verbetering van de hygiëne in en rond het huis.

2B-fresh, als het natuurlijk fris moet zijn.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.2B-fresh.com