Océ


---


Dit is een gezamenlijk persbericht van Canon Inc. en Océ N.V. ingevolge artikel 4 lid 3 van het Besluit openbare biedingen Wft en artikel 5:25i van de Wet op het financieel toezicht. Deze mededeling en de daaraan gerelateerde documentatie houden geen openbaar bod in op de geplaatste en uitstaande gewone aandelen in het kapitaal van Océ N.V. Deze mededeling is niet voor vrijgave, publicatie of distributie, noch geheel of gedeeltelijk, direct of indirect, in of naar de Verenigde Staten van Amerika en Canada.

Canon verkrijgt goedkeuring van de Zwitserse mededingingsautoriteiten

22 december 2009 - Onder verwijzing naar de gezamenlijke persberichten van Canon Inc. (handelssymbool CAJ) ("Canon") en Océ N.V. (handelssymbool OCE) ("Océ") van 16 november 2009 met betrekking tot het door Canon voorgenomen en volledig uit eigen middelen te bekostigen openbaar bod in contanten, voor alle geplaatste en uitstaande gewone aandelen in het kapitaal van Océ (de "Aandelen") tegen een prijs van EUR 8,60 per Aandeel (het "Bod") en 14 december 2009 met betrekking tot de voortgang van de voorbereidingen van het Bod.

Canon en Océ kondigen vandaag gezamenlijk aan dat de Zwitserse mededingingsautoriteiten goedkeuring hebben verleend voor de voorgenomen overname van Océ door Canon zonder oplegging van voorwaarden. Zoals aangekondigd op 21 december 2009 is de mededingingsprocedure in de Verenigde Staten ook afgerond.

Goedkeuring van de Europese en Taiwanese mededingingsautoriteiten moet nog worden verkregen, maar de meldingsprocedures liggen op schema.

Voor meer informatie