Politie Utrecht

Persberichten Utrecht stad, 09.00 uur

Utrecht, 22-12-2009

Autokraken

UTRECHT- Op maandag kreeg de politie de melding dat in meerdere autos was ingebroken. Omstreeks 10.00 uur kwam het bericht bij de politie binnen dat er was ingebroken in 9 autos aan de Operettelaan. Het is onbekend of er goederen zijn weggenomen. Het is onduidelijk waarneer er is ingebroken in de autos. De politie verzoekt getuigen zich te melden via 0900-8844.

Bijna bestolen

UTRECHT- Op maandagochtend werd een vrouw bijna slachtoffer van tasjesroof. Omstreeks 10.30 uur liep de 44-jarige vrouw uit Utrecht over de Korte Lauwerstraat. Plotseling werd haar tas vastgepakt door een onbekend persoon. De vrouw bleef haar tas stevig vasthouden waardoor de berover hard wegrende.

Veel meldingen

REGIO UTRECHT- De meldkamer van de politie Utrecht heeft de afgelopen 24 uur veel meldingen binnengekregen over sneeuwbalgooiende jeugd. In de middag- en avonduren kwamen meer dan 120 meldingen binnen van mensen die erg lastig werden gevallen door sneeuwballen die naar hen, de auto of tegen de woning werden gegooid. Verschillende personen kregen een bekeuring of een waarschuwing