'SpamTweet', raak spam kwijt via twitter


AMSTERDAM, 20091222 -- Een jaar lang gratis filtering, dat is wat SpamExperts de winnaar van de 'SpamTweet' wedstrijd biedt. Deze winnaar ontvangt 10 licenties ter waarde van 500 Euro.

De wedstrijd is vrij simpel: stuur 'SpamTweet:' en de eerste 129 tekens van het meest grappige kerst- of nieuwjaars spambericht naar @spamexperts via twitter. De winnaar zal 4 januari 2010 bekend worden gemaakt en deelname is mogelijk tot 31 december 2009. SpamExperts is te vinden via twitter.spamexperts.com.

In de afgelopen maanden heeft SpamExperts haar online presentie vergroot via actief micro-bloggen op twitter en facebook, en internationaal gerelateerde IT fora. "Sociale media is niet gelimiteerd tot marketing en brand building. Sociale media wordt geïntegreerd in onze strategie voor knowlegde management en customer relationship building", volgens Nils Decker, Marketing Director van SpamExperts.

SpamExperts kwam op het idee van 'SpamTweet' om op deze manier innovatieve bedrijven te volgen op deze micro-blogging site. Twitter wordt gebruikt voor verschillende doeleinden van simpele grappige tweets over producten/services en gerelateerd nieuws, tot brand builing en relationship management. De sleutel voor het genereren van een toegevoegde waarde ligt bij het aanbieden van bindende elementen via het twitter netwerk, zoals bijvoorbeeld aanbiedingen die alleen aan twitteraars worden aangeboden.





Ingezonden persbericht