Felle strijd om vroegboekers vakantiehuizen


Gratis boottocht in baai St. Tropez bij boeking vakantiehuis

ARNHEM, 20091222 -- Nu de Thalys Parijs dichterbij brengt, is heel Frankrijk dichterbij gekomen. Dat betekent betere kansen voor Nederlandse eigenaren van vakantiehuisjes tot in het zuiden van Frankrijk. Wie 's ochtends om 6 uur in Amsterdam vertrekt is 's avonds nog ruim op tijd voor een culinair diner in Nice. Maar crisistijd heeft de animo daartoe wel flink doen dalen. Vakantiegangers stellen het maken van plannen steeds langer uit.

Vakantie-aanbieders doen hun best het tij te keren. Holland International stunt met gratis excursies bij citytrips maar ook kleinere spelers zitten niet stil. Drôme-Vakantiehuizen verleidt de vroegboeker met aanbiedingen als een gratis boottocht in de baai van St. Tropez of een gratis culinaire avond in een toprestaurant. Niets lijkt te dol om de vakantieganger weer tot vroege boekingen te verleiden.

Drôme-Vakantiehuizen is de Drôme-specialist van de Benelux. De Drôme is een departement tussen de Ardèche en de voorlopers van de Alpen, waar de Provence begint. Zeventien jaar geleden startte Drôme-vakantiehuizen er met het aanbieden van enkele huizen in het toen nog vrije onbekende departement. Van een hobby op de logeerkamer groeide het bureau uit tot een volwaardig bedrijf met een aanbod van 600 huizen en parken in heel Zuid-Frankrijk. Tegen sterk concurrerende prijzen. Ook bemiddelt de Drôme specialist nu steeds vaker bij de verkoop van vakantiewoningen aan Nederlandse of Belgische ingezetenen.

Drôme-Vakantiehuizen viert de komst van de Thalys in samenwerking met diverse huiseigenaren met een tiental bijzondere aanbiedingen, variërend van een boottocht in de baai van St. Tropez tot een culinaire avond in een toprestaurant. Meer informatie hierover is te verkrijgen door contact op te nemen met Drôme-Vakantiehuizen (026-3519198 of info@drome-vakantiehuizen.nl), of kijk op www.drome-vakantiehuizen.nl voor nog meer aanbiedingen.

E info@drome-vakantiehuizen.nl
www.drome-vakantiehuizen.nl