Egemin Automation kiest Qurius Belgium voor integratie ERP software

22/12/2009 15:00

Qurius Belgium NV

Qurius Belgium zal instaan voor de begeleiding en de implementatie van Microsoft Dynamics AX en Q-PRISM'AX.

Qurius en Microsoft Dynamics AX bleek de beste combinatie voor Egemin Automation aangezien de doeleinden en activiteiten nauw aansluiten bij één van de verticalisatie oplossingen van Qurius, nl de Technical Service Organisation-sector onder de naam van Q-PRISM'AX.

Over Egemin Automation

Egemin Automation levert complete industriële automatiseringsoplossingen voor tal van toepassingen in tal van sectoren. Egemin Automation benadert de markt vanuit vier divisies, elk met een specifieke focus: Handling Automation (interne logistieke automatisering), Life Sciences (validatie, compliance en automatisering voor de life sciences industrie), Process Automation (procesautomatisering voor voeding, olie en gas, en chemische industrie) en Infra Automation (automatisering van bruggen, sluizen, tunnels en pompgemalen). Egemin Automation staat zijn klanten bij met professioneel advies, integrale projectuitvoering en toegewijde ondersteuning tijdens de volledige levensduur van installaties.

Egemin Automation opereert internationaal vanuit de hoofdzetel in Zwijndrecht en 6 andere vestigingen verspreid over Europa, Noord-Amerika en Azië en stelt wereldwijd 500 mensen tewerk, waarvan 370 in de hoofdzetel te Zwijndrecht. http://www.egemin.com

Over Qurius

Qurius Belgium is een Gold Certified Microsoft partner gespecialiseerd in de implementatie van Microsoft Dynamics NAV, AX en CRM bedrijfsoplossingen.

Qurius is een beursgenoteerd bedrijf met meer dan 1000 medewerkers, door Microsoft erkend als 'Microsofts Dynamics Partner of the year' in 2007. http://www.qurius.be

Perscontact:

Anthony Deprez

tel +32 9 280 28 30

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel