StoereVrouwen Arnhem belonen eerlijke modewinkels


ARNHEM, 20091220 -- Op 22 december 2009 trekken StoereVrouwen Arnhem tijdens koopavond via het Modekwartier het centrum van Arnhem in, om een aantal modewinkels die fair fashion verkopen, een opsteker te geven.

"Arnhem is dé modestad van Nederland, aldus Wilma Mulder, regimentsleider van StoereVrouwen Arnhem, "het is logisch om hier op zoek te gaan naar fair fashion en modewinkels te stimuleren hier meer mee te doen. Daarom hebben we in april al een actie gehouden op zoek naar fair fashion en hebben StoereVrouwen als partner meegedaan aan het Awearness Fair Fashion Event tijdens de Arnhem Mode Biënnale. De actie van 22 december is bedoeld om winkels die het goed doen wat extra aandacht te geven. We hopen natuurlijk dat er steeds meer modewinkels hetzelfde gaan doen".

Onder jonge, stoere vrouwen is een groeiende wens naar eerlijke producten. StoereVrouwen komen in actie om het bedrijfsleven te bewegen meer producten aan te bieden die op alle mogelijke manieren goed zijn. StoereVrouwen inspireren graag tot een beter assortiment en komen een volgende keer terug om ervan te genieten. Want als StoereVrouwen genieten, mag dit niet ten koste gaan van de natuur of andere mensen.

Verspreid door heel Nederland zijn er honderden StoereVrouwen die lekker willen leven én willen dat het goed gaat met de wereld. Je herkent het koopleger aan roze baretten, roze pumps, roze mandjes en legergroene pakken. Op 22 december tref je ze aan in Arnhem o.a. bij Van Markoviec, Woods, Claudia Sträter, Suit Supply en Brennels.

http://www.stoerevrouwen.nl





Ingezonden persbericht