Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Winterfeest Heindijk

23 december van 14.00 - 18.00 uur

Op woensdag 23 december aanstaande vindt bij de Heindijk het jaarlijkseWinterfeest plaats. Ook worden die dag op feestelijke wijze de straatafspraken onthuld.

Het feest duurt van 14.00 tot 18.00 uur en vindt plaats in het Praktijkleercentrum, OBS De Kubus en het binnenterrein van de flats. Op het programma staan onder andere activiteiten als knutselen, koekjes bakken, pannavoetbal, tafelvoetbal, springkussen, kerstbingo, een kinderoptocht en de versiering van de kerstbomen op de binnenterreinen. Tenslotte de spectaculaire onthulling van de straatafspraken Mensen Maken de Stad. Die afspraken worden onthuld tussen 17.30 en 17.45 uur onthuld in het Praktijkleercentrum, Heindijk 22.

Sinds 2008 zijn de deelgemeente en Woonbron gestart met een actieprogramma om de Heindijk, een veiliger, leefbaarder en prettiger wijk te maken. Daar hebben we met elkaar hard aan gewerkt en de resultaten zijn al volop zichtbaar. In de afgelopen periode zijn veel activiteiten en verbeteringen gestart en uitgevoerd.

Iedereen is op 23 december van harte welkom bij het winterfeest. Net als vorig jaar biedt het programma voor iedereen wat wils. Met veel aandacht en activiteiten voor de jeugd. Kortom, alle ingrediënten voor een geslaagde dag.