Gemeente Sint-Oedenrode


Laatste wijziging op: 22 december 2009

Persbericht:

Uitreiking Koninklijke Onderscheiding aan de heer Jan Verhoeven

Op dinsdag 22 december 2009 is een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan de heer Jan Verhoeven, wonende Lieshoutsedijk 25 te Sint-Oedenrode. De heer Verhoeven werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De uitreiking vond plaats in het clubgebouw van Ruitervereniging Eerde, Schoolhuisweg te Eerde.

De heer Verhoeven ontplooit de volgende activiteiten:
* Vanaf 1977 is hij actief in diverse functies bij de Ruitervereniging Eerde, gemeente Veghel.

* 1977 - 2005; commandant van de 4-8 tallen voor ponys en paarden. Als commandant was hij verantwoordelijk voor de samenstelling van de teams, training en begeleiding van de wedstrijden.
* 1977 - 1987 en vanaf augustus 2009- heden: instructeur. Hij geeft les aan zowel de pony als de paardenrijders.
* 1983 1993; bestuurslid en tevens adviseur. Gezien zijn kennis van de Ruitervereniging Eerde is hij de vraagbaak voor de overige bestuursleden. Namens de ruitervereniging is de heer Verhoeven ook afgevaardigd in de Stichting Ruitersport Evenementen.
* 2002 heden: secretariaat Paarden. Hij houdt de wedstrijdformulieren bij voor de paardenrijders. Hij bezoekt de regiovergaderingen en hij notuleert de vergaderingen.
* Naast bovengenoemde activiteiten verricht de heer Verhoeven ook allerlei hand- en spandiensten. Hij
houdt zich o.a. bezig met de sponsorwerving; hij bereidt de wedstrijden voor die worden bezocht
door de leden (inschrijvingen verzorgen etc); hij is mede betrokken bij de organisatie van de pony- en paardenconcoursen welke in Eerde plaatsvinden; hij onderhoudt het terrein van de Ruitervereniging.

Burgemeester Wernerplein 1 5492 GD Sint-Oedenrode tel: 0413-481911 e-mail: info@sint-oedenrode.nl