Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Masterplan Jaffa definitief door

De afgelopen jaren hebben de deelgemeente Kralingen-Crooswijk en Woonstad Rotterdam samen met andere betrokken organisaties en bewoners gewerkt aan de toekomst van de Kralingse wijk Jaffa. Na een lange periode van plannen maken en besluiten nemen, is deze maand bekend geworden dat het Masterplan Jaffa definitief door gaat.

De uitvoering van het Masterplan start begin 2010. Momenteel treft Woonstad Rotterdam alle voorbereidingen die nodig zijn voor de herhuisvesting van de bewoners die als eerste zullen verhuizen. Zodat zij straks naar een woning van hun wens verhuizen. En dat de overlast voor de bewoners die pas later of niet verhuizen tot een minimum beperkt blijft.

Bewonersavond 13 januari
Op woensdag 13 januari 2010 organiseren Woonstad Rotterdam en de deelgemeente een informatiebijeenkomst voor alle bewoners van Jaffa. De bewoners zullen dan nader geïnformeerd worden over de uitvoering van het plan. En tevens krijgen zij volop gelegenheid om hun vragen aan bestuurders en medewerkers van beide organisaties te stellen.

Wilt u het Masterplan lezen?
Het Masterplan Jaffa beschrijft de maatregelen die genomen gaan worden om van de Kralingse wijk een rustige, ruime en groene wijk te maken waar het plezierig wonen is. Het Masterplan kunt u bekijken op deze website: www.kc.rotterdam.nl > algemeen > wonen.