Mooiste studentes verkopen lingeriekalender voor Serious Request

23/12/2009 10:56

Studenten.nl

Onlangs hield Studenten.nl de verkiezing Mooiste studente van het jaar. Van de top 12 is een sexy lingeriekalender gemaakt, waarvan de helft van de opbrengst naar de Glazen Huis actie van Radio 3FM gaat. De kalender is sinds deze week voor 5,95 euro online te bestellen via www.studenten.nl.

Vanmiddag zullen een aantal kalendermeiden, waaronder winnares Romiy Wiese, op de Grote Markt in Groningen kalenders gaan verkopen voor een stuntprijs van 3 euro. Van deze verkochte kalenders gaat de gehele opbrengst naar Serious Request. Liefhebbers kunnen voor 1 euro meer een gesigneerde versie krijgen en mogen dan op de foto met de mooie studentes.

Het geld dat hiermee wordt opgehaald zal, samen met een cheque, aan het eind van de middag overhandigd worden aan de dj's in het Glazen Huis.

Over Studenten.nl

Studenten.nl is dé site voor studerend Nederland. Het is de portal naar alle informatie waar je als student maar naar op zoek kunt zijn. Nieuws, blogs, polls, filmtips, kamers, dating, kroegen, eetcafés, opleidingen, verenigingen, studieboeken, alumni, uitgaan, aanbiedingen, abonnementen, vakanties, stages, carrière, lifestyle en nog veel meer. Studenten.nl is een initiatief van Jan-Peter Cruiming. Jan-Peter Cruiming is oprichter van NationaleVacaturebank.nl, dat hij enige jaren terug verkocht aan VNU.





http://www.studenten.nl

http://www.Studenten.nl