Sanoma Uitgevers

Digital

Sales Director Sanoma Digital

---

23.12.09
Rachel Gómez Y Maseland (36) start eind januari als sales director bij Sanoma Digital.

In haar rol wordt Rachel verantwoordelijk voor de sales activiteiten van Sanoma Digital, waaronder NU.nl, Kieskeurig.nl, Startpagina.nl, Viva.nl en alle andere internetsites binnen het netwerk van Sanoma Digital. Rachel gaat rapporteren aan de director digital publishing van Sanoma Digital, Joris van Heukelom.

Rachel Gómez komt van FortessMedia, waar zij als managing director verantwoordelijk was voor digitaal video on demand platform Xite. Daarvoor werkte zij als sales director en later als managing director voor tv-zender The Box.

Joris van Heukelom: "Ondanks alle onvoorspelbaarheid gezien de economische crisis zijn we het afgelopen jaar toch gegroeid. De daadkracht van Rachel gaat ons alleen maar helpen om deze groei in 2010 voort te zetten."

Rachel Gómez: "Ik heb een absoluut geloof in digitale media en het netwerk van Sanoma Digital als marktleider in het bijzonder. Ik kijk uit naar deze spannende uitdaging en om samen met het salesteam een verdere groei van Sanoma Digital te realiseren."

Ilse media wordt vanaf 1 januari Sanoma Digital Ilse media krijgt per 1 januari 2010 een nieuwe naam: Sanoma Digital. Onder Sanoma Digital worden de digitale activiteiten gebundeld, wat de identiteit van Sanoma als multimediaal mediaconcern en de kracht van haar digitale netwerk onderstreept. De nieuwe naam sluit bovendien aan bij de groeiende behoefte van adverteerders aan mediapartijen die middelenvrije marketing- en communicatie-oplossingen kunnen bieden.