Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 23-12-2009

Politie arresteert twee Tilburgers en een Pool na huiselijke
incidenten

TILBURG: Een 31-jarige Tilburger is woensdagmorgen rond 01.45 uur gearresteerd wegens huiselijk geweld. De man wordt ervan verdacht zijn vriendin te hebben mishandeld in hun woning in de wijk Korvel. Volgens de vrouw was er eerder op de avond ruzie ontstaan, waarna haar vriend haar keel dichtkneep. Ook zou hij haar een kopstoot hebben gegeven en aan haar haren getrokken hebben. De Tilburger werd ingesloten op het bureau.

De politie heeft dinsdagavond rond 23.30 uur een 44-jarige Tilburger aangehouden. De man wilde niet vertrekken uit de woning van zijn ex-vriendin in de wijk (Schimmelpennickstraat). Het tweetal is uit elkaar, maar de vrouw laat haar ex nog regelmatig in haar woning, naar eigen zeggen uit angst voor hem. Agenten hebben de Tilburger
meegenomen naar het bureau. Hij zegt dat hij nog samenwoont met zijn vriendin.

Agenten hebben woensdagmorgen kort voor 09.30 uur een 42-jarige Poolse man gearresteerd wegens vernieling. Hij sloeg enkele ruiten van een woning aan de Kapelmeesterlaan kapot. Dat zou volgens hem te maken met een conflict dat hij heeft met de bewoner. De Pool is voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 23-12-2009 13:56 | © Regio Midden en West Brabant |