Kanshebbers Schoonmaker van het Jaar bekendgemaakt

23/12/2009 14:57

The Golden Service Awards

Uitslag 3 februari 2010, Kurhaus Scheveningen

De organisatie van The Golden Service Awards heeft de finalisten voor de titel Schoonmaker of Schoonmaakster van het Jaar bekendgemaakt.

Op woensdag 3 februari 2010 wordt tijdens een feestelijke bijeenkomst duidelijk wie de winnaar is.

De genomineerden zijn, in alfabetische volgorde:

Den Haag, Antwi Ampadu (CSU Cleaning Services)

Amstelveen, Nurten Coskun (Asito)

Millingen a/d Rijn, Renate Selten-Schuurman (Sint Maartenskliniek)

Drachten, Annemiek Veldman-Bonenberg (ISS Hospital Services)

Doetinchem, Cor Wieskamp (Intoned Schoonmaakgroep)

The Golden Service Awards bekronen opmerkelijke prestaties in de schoonmaakbranche en willen een bijdrage leveren aan het kwaliteitsbewustzijn binnen en het imago van de branche. Naast tweejaarlijkse onderscheidingen voor onder meer de best schoongemaakte projecten in diverse categorieën, is er jaarlijks een award voor uitzonderlijke individuele prestaties: de Schoonmaker/schoonmaakster van het Jaar.

Kandidaten worden aangemeld door schoonmaakbedrijven en eigen schoonmaakdiensten van organisaties en bedrijven. Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen. Tijdens een eerste juryronde bepaalt de jury welke inzendingen in aanmerking komen voor de halve finale. Deze krijgen vervolgens persoonlijk bezoek van de jury. Hierbij wordt onder andere gekeken naar betrokkenheid, inzet, motivatie, opleiding & ervaring, kennis(overdracht) en vaardigheden én de relatie met de opdrachtgever en het eigen team. De beste inzendingen gaan door naar de finale.

The Golden Service Awards zijn in 1991 ontstaan in Groot-Brittannië en worden inmiddels wereldwijd in diverse landen georganiseerd. In Nederland zijn de prijzen voor het eerst in 2002 uitgereikt. De awards zijn een initiatief van Kimberly-Clark Professional. Alpheios, Nocore en Nilfisk zijn Gold co-sponsor. OSB, SVS, FMG, VSDV, VSR, de Stichting Schoonmaakkwaliteit en Service Management zijn als ambassadeur bij de wedstrijd betrokken.





http://www.goldenserviceawards.nl/


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie;