RAPP en Sharewire maken iPhone app voor het IFAW

23/12/2009 15:18

IFAW

Manimal! is een unieke iPhone app waarmee mensen in dieren veranderen. In samenwerking met het IFAW bedacht RAPP deze briljante toepassing, die meteen een nieuwe manier van fondsenwerving introduceert. Manimal! is vanaf vandaag te koop in de app-store.

Welk dier ben jij? Of zijn je vrienden? Met een paar simpele bewegingen weet je het: maak een foto en vervolgens morpht Manimal! het portret en lijk je opeens op een neushoorn. Of een bronstige buffel. Of een vet varken of sierlijke leeuw. Maar dan nog wel met jouw gelaatstrekken! Het hilarische eindresultaat kun je vervolgens posten op sociale netwerken of delen via de mail. Maar natuurlijk ook toewijzen aan het telefoonnummer van een vriend.

Deze inventieve app is niet alleen fun, hij zorgt ook voor bewustwording: Mens en dier hebben elkaar nodig in deze wereld. Bovendien gaan de verkoopopbrengsten naar het IFAW. Zo worden op een innovatieve manier fondsen en donateurs geworven.

Het IFAW voert al jaren campagne voor een betere wereld voor dieren. Dit doet zij door te lobbyen en wereldwijd campagnes te voeren. RAPP ontwikkelde eerder al de wereldwijd geroemde en 'letterbeesten'-campagne met de pay-off 'Blijven er alleen woorden over?'.

De app is te downloaden via http://itunes.apple.com/nl/app/manimal/id344167707?mt=8 of zoek in de App Store naar "IFAW".





http://itunes.apple.com/nl/app/manimal/id344167707?mt=8




IFAW