Thuiszorg Service Nederland biedt thuiszorg voor cliënten failliet STN

23/12/2009 18:55

Thuiszorg Service Nederland

Thuiszorg Service Nederland (TSN) neemt de zorg over voor de cliënten van de gefailleerde Samenwerkende Thuiszorg Nederland (STN) uit Zoetermeer. Het gaat daarbij met name om zorgtaken in het kader van de AWBZ. Naast de zorgactiviteiten neemt TSN ook al het directe personeel over van STN, die daarmee verzekerd zijn van het behoud van hun banen. STN biedt verpleging, verzorging en kraamzorg aan cliënten in met name Zeeland, Limburg en de regio Den Haag. STN telt circa 1100 medewerkers.

Maandag 14 december heeft STN surseance van betaling aangevraagd, die maandag 21 december jl. is omgezet naar een faillissement. Direct volgend op dit faillissement is TSN met de curatoren overeengekomen om de continuïteit van de zorg aan alle cliënten van STN te garanderen.

In de periode tot de jaarwisseling zal zo veel mogelijk duidelijk moeten worden welke activiteiten en werknemers door TSN worden overgenomen. Dat is met name afhankelijk van de bereidheid van zorgkantoren, zorgverzekeraars en gemeenten om daaraan mee te werken.

TSN is een landelijke aanbieder van alle vormen van thuiszorg. De organisatie is dit jaar aanzienlijk gegroeid, met name op het gebied van huishoudelijke hulp aan huis. Vooral in de regio Den Haag, waar TSN begin dit jaar de huishoudelijk activiteiten van zorginstelling Meavita overnam, zijn de STN-activiteiten complementair aan het huidige aanbod van TSN.

Thuiszorg Service Nederland (TSN) is een landelijke, door de overheid erkende thuiszorgorganisatie, met een sterke lokale verankering. Ruim 10 jaar geleden is TSN opgericht door zorgverleners die ervan overtuigd waren dat thuiszorg efficiënter en beter kon worden georganiseerd, met als resultaat meer tijd en kwaliteit voor de zorg aan mensen die dat hard nodig hebben. De missie van TSN is het bieden van een superieure vorm van dienstverlening aan haar cliënten, gericht op een zolang mogelijk verblijf in de eigen thuissituatie. Vanuit een groot aantal lokale vestigingen in de directe nabijheid van cliënten en medewerkers wordt er door TSN al ruim tien jaar alle vormen van thuiszorg geboden. TSN is AWBZ-erkend en HKZ/ISO gecertificeerd.





http://www.thuiszorgservice.nl/