Spetterende debuutsingle van vrachtwagenchauffeur Remy Wynands


DEN HAAG, 20091223 -- Nog voor de single uitkwam, bracht Trucks Magazine al een uitgebreid verhaal over de Achterhoekse zanger Remy Wijnands. In Gelderland is de zingende vrachtwagenchauffeur immers al tijden een veel gevraagd artiest en wordt hij door velen vergeleken met Henk Wijngaard. Volop radiostations draaien zijn cd al enige tijd en krijgen enthousiaste reacties, omdat `Van A naar B' meteen in het hoofd blijven hangen. Na hem één keer te hebben gehoord, hangt de deun drie dagen later nog in menig hoofd. Vandaar dat Amber Music via dit persbericht óók uw aandacht vraagt voor de spetterende debuutsingle van de sympathieke artiest uit Terborg.

Remy Wijnands heeft in november 2009 immers zijn eerste single met de titel `Van A naar B' uitgebracht. In dit vrolijke up-tempo liedje zingt hij over zijn werk, want in het dagelijks leven is de artiest vrachtwagenchauffeur. De Achterhoeker treedt wekelijks op in zalen en kroegen, waarbij het publiek telkens massaal meedoet. ,,Dus werd het tijd om deze knaller op de plaat te zetten", aldus Wijnands. De videoclip is onder meer te zien bij TV Oranje en wordt via diverse Internetsites volop bekeken. Inmiddels hebben vele radiostations zijn plaat op hun playlist geplaatst en toonden verschillende tv-stations belangstelling voor een optreden van de zanger.

Het veelgelezen chauffeursblad Trucks Magazine kwam afgelopen maand met een uitgebreide reportage over de aimabele zanger die door velen als de nieuwe Henk Wijngaard wordt gezien. Remy blijft daar zelf nuchter onder: ,,Henk Wijngaard is een groot artiest met veel ervaring. Ik moet nog bewijzen of ik ooit ook zoveel succes kan behalen." De Achterhoeker heeft wel grote plannen: in 2010 staat immers de release van zijn eerste cd album gepland met daarop veel mooie eigen nummers. Dat wordt een veelzijdig album met zowel vrolijke, feestelijke meezingers als sfeervolle rustige nummers met pakkende teksten.





Ingezonden persbericht