WK stuwt lotenverkoop voor Zuid-Afrikaanse villa


WELLINGTON (ZA), 20091223 -- De verkoop van de loten voor hun villa in Zuid-Afrika loopt harder dan de eigenaren ooit hadden durven dromen. Binnen een maand verkochten ze reeds 70% van de 5050 beschikbare loten. Niet alleen de Zuid-Afrikaanse droom maar ook de mogelijkheid om bij wedstrijden van Oranje op het WK voetbal te kunnen zijn, maakt de unieke verloting populair.

Overrompeld door de belangstelling.

De Nederlander Peter de Pagter en zijn Belgische echtgenote Arlette startten de verkoop op 12 november 2009 en werden overrompeld door de enorme belangstelling. Zo moest de capaciteit van de website door het hoge aantal bezoekers direct worden uitgebreid en beantwoordden ze dagelijks tientallen vragen van geïnteresseerden. Niet zo vreemd, want het klinkt tenslotte bijna te mooi om waar te zijn. Maar dat het waar is, weten onze zuiderburen nu ook. Er kwam zelfs een cameraploeg van de Belgische televisie in Zuid-Afrika op bezoek voor reportage over de bijzondere verloting.

De succesformule.
Het bezitten van een Zuid-Afrikaanse villa in een fantastische omgeving is voor de meeste mensen de reden om mee te doen aan de loting. Maar ook de liefde voor voetbal blijkt erg belangrijk in de motivatie voor de aankoop van loten. De winnaar krijgt er tenslotte 4 gratis WK tickets voor het Nederlandse elftal bij, inclusief de vlucht voor 2 personen. Een riante villa als slaapplaats die je ook nog eens mag houden, is dan wel een hele bijzondere bonus voor deze voetbalfans.

De trekking.

De trekking staat gepland op 31 maart 2010 maar zal waarschijnlijk eerder plaatsvinden, zodra de loten zijn uitverkocht. De loten kosten 99 euro en worden ook in België, Duitsland en Engeland verkocht. Een notaris zal de trekking verzorgen. www.ticketplusvilla.com