Triple i lanceert Second Home Magazine


WEESP, 20091223 -- Triple i, uitgever van succesvolle titels als InFinance en CASH, lanceert in februari de eerste editie van Second Home Magazine (www.secondhomemagazine.nl) Second Home Magazine wordt dé uitgave voor iedereen die een tweede woning bezit of van plan is een tweede woning aan te schaffen.

Er is zeer veel behoefte aan een algemeen, breed opgezet, prettig leesbaar magazine over tweede huizen. Denk hierbij alleen maar eens aan de vergrijzing en de professionalisering van de markt.

De kwaliteit van leven, investeren en beleggen zijn terug te vinden in de redactionele formule. Second Home Magazine bevat een groot aanbod van huizen aan en geeft inzicht in de ins & outs van het koopproces. Naast de emotionele beleving van een tweede huis in een ander land, biedt het magazine tal van tips, trucs en trends over alles wat met het tweede huis te maken heeft. Verder artikelen over leefomstandigheden, verzekeringen, financieringen, vastgoedspeculaties, ondernemen, verhuurmogelijkheden, recreëren en reizen.

Het Second Home Magazine is opgedeeld in 11 landensecties, waarbij steeds één land in een special extra onder de aandacht zal worden gebracht. Compleet met een bekende Nederlander die gaat emigreren of resideren en waarin zijn ervaringen belicht worden. In de eerste editie, die op vrijdag 26 februari 2010 in de winkels ligt, komen de Antillen speciaal aan bod. In de tweede editie (verschijningsdatum 11 september 2010) wordt Oostenrijk extra belicht. Vanaf 2011 wordt het magazine vier keer per jaar uitgegeven.

Het magazine heeft de uitstraling van een glossy en zal minimaal een omvang hebben van 100 pagina's. In combinatie met de vele aanbieders van tweede woningen en een uitgebreid aanbod van redactionele producties is het Second Home Magazine een unieke mix, zoals die nog nooit op de Nederlandse markt is uitgegeven!

Over Triple i

Triple i is de succesvolle uitgever van het vakblad voor financiële professionals InFinance en het beleggingsmagazine CASH. Beide titels behoren tot de absolute top in het segment. Daarnaast houdt Triple i zich bezig met het exploiteren van (financiële) websites en (vak)beurzen.





Ingezonden persbericht