Ingezonden persbericht


Mahindra Satyam gecertificeerd in Run SAP-methode

Certificering implementatie end-to-end besturingsstandaarden voor klanten: meer efficiency, minimale downtime en kosten

Den Haag, 23 december 2009 â¤* Mahindra Satyam (NYSE: SAY) is door SAP AG gecertificeerd als partij die oplossingen implementeert op basis van de Run SAP-methode. Mahindra Satyam is een van de eerste SAP-partners die zowel in India als in de Verenigde Staten gecertificeerd zijn in de Run SAP-methode. Het bedrijf integreert deze aanpak in zijn implementatiestandaarden.

'Door de Run SAP-methode op te nemen in onze implementatiestandaarden, bieden we onze klanten meer dan alleen de implementatie van de vereiste oplossingen', zegt AS Murthy, CTO van Mahindra Satyam. 'We bieden onze klanten een bewezen aanpak om hun SAP-applicaties te beheren via end-to-end besturingsstandaarden. Hierdoor kunnen onze klanten hun SAP-applicaties efficiënter en voordeliger beheren.'

Run SAP is een gefaseerde methodologie op basis van kennis. Deze aanpak voorziet in best practice procedures, content, diensten, training en tools voor de end-to-end inzet van oplossingen. Daarbij biedt ze een gestandaardiseerde en bewezen implementatiemethode. De Run SAP-methode richt zich op applicatiebeheer, de inzet van bedrijfsprocessen en het beheer van SAP-oplossingen. De methode beschrijft hoe ondersteunende diensten geïmplementeerd moeten worden binnen het life cycle-ontwerp, de installatie, besturing en optimalisering. Met zijn best practice documenten voor het gebruik van oplossingen biedt de Run SAP-aanpak een beschrijving van hoe end-to-end oplossingen voor verschillende SAP-gebaseerde bedrijfsprocessen het beste te implementeren zijn.

'We feliciteren Mahindra Satyam met het feit dat het als een van de eerste SAP-servicepartners gecertificeerd is voor de Run SAP-methode in India en de Verenigde Staten', zegt Uwe Hommel, Executive Vice-President Active Global Support van SAP AG. 'Mahindra Satyam neemt de besturingsstandaarden voor end-to-end oplossingen volgens de Run SAP-methode in gebruik. Daardoor kan het bedrijf klanten meer efficiëntie en effectiviteit bieden.'

Run SAP is een onderdeel van SAP Enterprise Support Services. Dit is een uiterst compleet ondersteuningsmodel voor de continue verbetering en het succesvol inzetten van oplossingen tegen lage risico's en kosten.

SAP-klanten zullen snel merken dat ze profiteren van de end-to-end besturingsstandaarden. De implementatie van SAP-standaarden voor het gebruik van oplossingen is een voorwaarde voor de continue verbetering van SAP-oplossingen. Deze standaarden zorgen voor de automatisering van het oplossingsgebruik en voor besparingen op gebruikskosten. Daarnaast bieden ze een betere traceability en audit trail. Zo helpen ze bedrijven om kostenefficiëntie, een kwaliteitswaarborg en compliancy te realiseren.

Over Mahindra Satyam
Mahindra Satyam (NYSE: SAY) is een toonaangevende en wereldwijde IT-dienstenleverancier. Het bedrijf combineert uitgebreide marktkennis en functionele expertise met hoogwaardige technologie. Mahindra Satyam helpt klanten zo hun bedrijfsprocessen te transformeren en hun prestaties te verbeteren. De professionals van Mahindra Satyam zijn sterk in bedrijfsoplossingen, supply chain management, CRM, business intelligence, kwaliteitsbeheer, engineering en product life cycle management, en infrastructuurdiensten. Mahindra Satyam is onderdeel van de Mahindra Group, een industrieconglomeraat met een omzet van $ 6,3 miljard. Het bedrijf is actief in financiële dienstverlening, de automotive sector, de handel, de retail en logistiek, de informatietechnologie en de infrastructuurontwikkeling. Mahindra Satyam is wereldwijd actief en werkt voor tal van klanten, waaronder verschillende Fortune(TM) 500-organisaties. Het bedrijf heeft development- en delivery-centra in de Verenigde Staten, Canada, Brazilië, het Verenigd Koninkrijk, Hongarije, Egypte, de Verenigde Arabische Emiraten, India, China, Maleisië, Singapore en Australië. Meer informatie is beschikbaar op www.mahindrasatyam.net. Volg Mahindra Satyam op Twitter: http://twitter.com/mahindra_satyam.




Ingezonden persbericht