Ingezonden persbericht



Sky Radio Christmas Tree For Charity

Stichting Doe Een Wens met mentalisten Rob en Emiel wint ¤ 50.000,-

Naarden, 23 december 2009 | Gisterenmiddag hebben 10 teams van bekende Nederlanders kerstbomen opgetuigd om daarmee een geldprijs voor 'hun' goede doel te winnen. Mentalisten Rob en Emiel wisten binnen 30 minuten een kerstboom op de meest originele en creatieve wijze te versieren. Hun goede doel, Stichting Doe Een Wens won hiermee de hoofdprijs van ¤ 25.0000,- en een radiocampagne ter waarde van nog eens ¤ 25.000,- op Sky Radio 101 FM.

20 bekende Nederlanders, waaronder Thomas Berge, Jack van Gelder, Jim Bakkum, EliZe, Simon Keizer, Gerda Havertong, Myrna Goossen, Antje Monteiro en Caroline De Bruijn gingen de creatieve strijd met elkaar aan. John en Vivian Ewbank behaalden de tweede plaats en wonnen voor de stichting Stop Kindermisbruik ¤ 10.000,-. Dutchypuppy, de stichting van Bridget Maasland wist de derde plaats te behalen en verdiende hiermee ¤ 5.000,- voor haar goede doel.

Jury en presentatie
De deskundige jury met Lodewijk Hoekstra en Corinne Boon, onder leiding van interieurstylist Michiel de Zeeuw bepaalden uiteindelijk welk koppel 'hun' charitatieve instelling extra kon steunen. De presentatie lag in handen van Marlayne Sahupala, station-voice van Sky Radio en presentatrice van o.a. Hart van Nederland.

De deelnemende BN-ers en de goede doelen die zij vertegenwoordigden:


1. CliniClowns Thomas Berge & Jack van Gelder

2. Doe Een Wens Stichting De Mentalisten Rob en Emiel
3. Dutchypuppy Bridget Maasland & moeder Elly

4. Edukans Simon Keizer & Jan Dulles

5. KidsRights Caroline De Bruijn & dochter Solane
6. Nationaal Fonds Kinderhulp Myrna Goossen & Antje Monteiro
7. SOS Kinderdorpen Gerda Havertong & Anky van Grunsven
8. Stichting 'Opkikker' Jim & EliZe

9. Stop Kindermisbruik John & Vivian Ewbank

10. Veilig Verkeer Nederland Jasmine Sendar & Selma van Dijk

De vierde tot en met de tiende plaats ontvingen elk een cheque ter waarde van ¤ 1.000,- voor hun gooede doel.

Sky Radio 101 FM The Christmas station
Sky Radio 101 FM is de non-stop muziekzender van Nederland met de mooiste kerstnummers tijdens de donkere dagen voor Kerst. Zonder dj's, maar met de meeste muziek en elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie is Sky Radio 101 FM in heel Nederland in de ether te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, mobiele telefoon, Canal Digitaal op de Astra satelliet en Digitenne. Voor meer informatie over Sky Radio kijk op Skyradio.nl.

Sky Radio is onderdeel van de Sky Radio Group


Noot voor redacties