Ingezonden persbericht


DISNEY CHANNEL LAAT WENSEN UITKOMEN VOOR MADELIEF EN URMI TIJDENS WISHCEMBER

Hilversum, 23 december 2009 Stapels met wensen kwamen afgelopen weken binnen bij Disney Channel. Kijkers werden opgeroepen om tijdens Wishcember hun dromen in te sturen en twee wensen werden uit de enorme stapel gehaald en in vervulling gebracht. De 10-jarige Madelief uit Vosselaar (Belgie) en de 12-jarige Urmi uit Nijmegen zien hun winterwens donderdag 24 december om 17.15 uur bij Disney Channel uitkomen.

Madelief wil heel graag met de Disney Channel-presentatoren Timo en Sita schaatsen. Gelukkig heeft Sita de nodige ervaring en lukt het haar om Madelief en haar vriendinnen diverse trucs te leren. De weg naar de ijsbaan verloopt in stijl met een kerstman en een arreslee, zodat Madelief een mooie entree maakt voor ze haar vriendinnen ziet. Ook Urmi heeft een bijzondere wens, want die wil heel graag een keer op het podium staan. En dus regelen Timo en Sita een podiumwagen, de locatie, techniek en publiek zodat Urmi de sterren van de hemel kan zingen.

Maar er is meer magie bij Disney Channel tijdens Kerst. Om 19.00 uur op kerstavond is de premiere van de originele Disney Channel film Wizards of Waverly Place The Movie. De film draait om Alex, Justin en Max uit de waanzinnig populaire serie Wizards of Waverly Place. Daarnaast stond er afgelopen weekend in Antwerpen en Amsterdam een Wishcam waar kids hun nieuwjaarswens konden inspreken. De allerleukste wensen worden op 31 december, 1 en 2 januari tussen de programma's door uitgezonden op Disney Channel.

Disney Channel is onderdeel van The Walt Disney Company en is uitgegroeid tot één van de grootste kindertelevisiezenders van de wereld. In 169 landen en in 33 talen bereikt de populaire zender ruim 230 miljoen kinderen met een mix van animatieseries, komedies en films. In Nederland is Disney Channel sinds 3 oktober gratis te ontvangen voor alle UPC-abonnees.



Ingezonden persbericht