Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

ZENUWSLOPENDE FINALE ROBINSON MALEDIVEN-TESTER


. Nog vijf kandidaten over

. Stemmen op favoriete kandidaat nog mogelijk tot 4 januari

Rijswijk, 23 december 2009 - Afgelopen maandag vond in Spa Zuiver/ Sportcentrum Amstelpark de zenuwslopende finale plaats van de Malediven-Tester. Tien enthousiaste kandidaten, gekozen uit de duizenden inzendingen, streden voor een plaats bij de laatste vijf. Onder de bezielende leiding van drievoudig Europees Kampioen Boksen Arnold Vanderlyde werden zij op sportief gebied tot het uiterste getest. Na een boksclinic en yogales van Arnold Vanderlyde, kregen ze een duikles van Dive Action en tennisles van prof Martin Verkerk. Drie vrouwen en twee mannen staken met kop en schouder boven de andere kandidaten uit. Zij zijn door naar de GRANDE finale.

Het profiel van deze kandidaten is geplaatst op de website www.clubrobinson.nl/stemmen. Diegene die de meeste stemmen vergaart, mag een week gratis de nieuwe ROBINSON Club Maldives gaan testen. Stemmen is nog mogelijk tot 4 januari. Op deze datum wordt bekend gemaakt welke kandidaat de meeste stemmen heeft verzameld en gekroond wordt tot Club ROBINSON Malediven-Tester. ROBINSON en Air Berlin (sponsor van de vlucht naar de Malediven) verloten onder de stemmers drie keer twee toegangskaarten voor Spa Zuiver/Sportcentrum Amstelpark.

Levensgenieter
Ter promotie van de nieuwe Club op de Malediven organiseerde ROBINSON, specialist in georganiseerde exclusieve clubvakanties, een opvallende actie, waarbij in heel Nederland een 'tester' werd gezocht die een week lang de nieuwe vijfsterren Club wil testen. ROBINSON ging daarvoor op zoek naar een man of vrouw die in december of januari de locatie en faciliteiten uitgebreid wil testen en verslag wil doen op de website. De ideale kandidaat is een bewuste levensgenieter die de uitgebreide sport- en wellness-faciliteiten, prachtige natuur en culinaire lekkernijen van ROBINSON Club Maldives uit gaat proberen en beoordelen.

FeelGood® Club
ROBINSON Club Maldives is op 19 december 2009 geopend en heeft een eigen eiland met een schitterend privé koraalrif, exclusief voor de ROBINSON gasten. De vijfsterren Club beslaat het hele circa 107.000 m² grote eiland Funamadua in het Gaafu Alif Atol in het zuiden van de Malediven en is de eerste hotelketen in het clubsegment op de Malediven. Club Maldives behoort tot een van de drie FeelGood Clubs, die zich in het bijzonder richten op singles en koppels die op zoek zijn naar dé perfecte mix tussen ontspanning en feesten.



Ingezonden persbericht