Gemeente Grave

Donderdag 24 december afvalinzameling
vuilniszak RMB.gif

Vrijdag 25 december, Eerste Kerstdag, wordt uw gft-container niet geledigd. In plaats daarvan kunt u uw gft-afval de donderdag ervoor, donderdag 24 december, aanbieden. Dit staat ook vermeld op uw Afvalwijzer.

Let op: voor iedereen geldt dat de gft-container vóór de middag wordt geledigd. U dient er dus voor te zorgen dat deze vóór 7.00 uur aan de straat staat.

Â

Â

Inzameling kerstbomen

Â

Wordt uw huishoudelijke afval op woensdag of vrijdag opgehaald?

Woensdag 13 en vrijdag 15 januari 2010 wordt naast het huishoudelijk afval OOK uw kerstboom opgehaald. Dus zet op dezelfde dag dat u uw tariefzak of gft-container aan de straat zet ook uw kerstboom aan de openbare weg. Dit staat tevens aangegeven op de Afvalwijzer 2010 die u aan het eind van dit jaar thuisgestuurd krijgt.

Â

Voor het inzamelen van kerstbomen wordt een aparte ronde gereden. Uw kerstboom wordt niet door Van Gansewinkel opgehaald, maar door SITA. Het kan daarom voorkomen dat uw rest- of gft-afval al is ingezameld en uw kerstboom nog niet.Â

Â
Aanbieden van uw kerstboom

* De kerstboom moet vóór 7.00 uur op de inzameldag aan de openbare weg staan

* De kerstboom mag niet vóór 22.00 uur de dag voorafgaand aan de inzameldag aan de openbare weg staan

* De kerstboom mag geen plastic pot en/of versiering bevatten

Meer informatie

Voor alle informatie over afvalinzameling in het Land van Cuijk en Boekel kijkt u op de website van de Bestuurscommissie Afvalinzameling: www.afval.rmb.nl. U kunt voor vragen ook bellen met de Afvalinfolijn van het RMB: 0485-338352.

Â

Â