RTL Group

Onverwachte ontmoetingen in 'All You Need is Love Kerstspecial'

Bij familiezender RTL 4 zet Robert ten Brink de warme traditie voort met de ontroerende All You Need Is Love Kerstspecial op kerstavond. Ten Brink ontvangt in de sfeervolle studio nietsvermoedende geliefden die de avond van hun leven gaan beleven. Voor de Kerstspecial zijn ook dit keer geliefden van ver gehaald om samen de kerstdagen in Nederland door te brengen. Uiteraard is Robert al geruime tijd bezig met de voorbereidingen. Lukt het ook dit jaar om het onmogelijke mogelijk te maken? Frans Bauer en Boris treden op in de studio.

De liefdesbus, die door heel Nederland rijdt, heeft wederom een prominent aandeel. De bus, die gevuld is met verliefde mensen en dierbaren, is van Schiphol vertrokken en bezorgt hen vlak voor Kerst op het juiste adres. Romantiek en ontroering wisselen elkaar af, want hoe wordt er gereageerd als midden in de nacht de deurbel gaat?

In de studio staan ook de nodige kerstverrassingen op het programma, met een fantastische optrede van Frans Bauer Ook Boris treedt op. Hij brengt het traditionele God Only Knows ten gehore. Als het aan All You Need is Love ligt, mag niemand met Kerst alleen zijn.

Uitzending: RTL 4, donderdag 24 december, tussen 20.30 en 22.00 uur. Herhalingen: RTL 4, zondag 27 december, tussen 22.05 en 23.35 uur.
---

Noot aan de redactie: een speciale foto van Robert ten Brink is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Onno Posthuma, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718667 of onno.posthuma@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.pressroomrtlnederland.nl bezoeken.