Gemeente Loenen aan de Vecht


Projectbesluit Samenwoonschool Nigtevecht

Vaststelling projectbesluit ex artikel 3.10 Wro

Burgemeester en wethouders hebben besloten om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) een projectbesluit te nemen ten behoeve van de ontwikkeling van een samenwoonschool te Nigtevecht.

Plangebied

Het projectgebied ligt aan de noordoostelijke zijde van Nigtevecht en sluit aan op de woonwijk Oost en Vecht.

Samenwoonschool

Het projectbesluit heeft betrekking op de ontwikkeling van een samenwoonschool te Nigtevecht. De realisatie van de samenwoonschool is gebaseerd op de samenvoeging van de twee bestaande basisscholen in Nigtevecht, De Tweemaster en De Flambouw, en de buitenschoolse opvang van De Boerderij.

Ter inzage

Zij maken daarom krachtens de Wro en de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het projectbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken met ingang van 24 december 2009 gedurende zes weken (tijdens de kantooruren tussen 09.00 en 12.00 uur of op afspraak) ter inzage liggen op de afdeling VROM, Molendijk 34 te Loenen aan de Vecht. Indien inzage is gewenst buiten de genoemde openingstijden, dan kan contact worden opgenomen met de afdeling VROM op telefoonnummer 0294-236262. De stukken zijn digitaal raadpleegbaar op www.loenen.nl.

Beroep

Belanghebbenden die eerder een zienswijze tegen het betreffende ontwerpprojectbesluit naar voren hebben gebracht en belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, kunnen binnen bovengenoemde termijn van zes weken schriftelijk een gemotiveerd beroepschrift met betrekking tot het projectbesluit indienen bij de Rechtbank Utrecht, Sector Bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht, tel. 030 - 2233000. Als beroep wordt ingesteld kan hierbij tevens om het treffen van een voorlopige voorziening worden gevraagd, mits er sprake is van een spoedeisend belang.

Voor nadere informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met een van de medewerkers van de afdeling VROM, telefoonnummer 0294-236262 van de gemeente Loenen.

Loenen aan de Vecht, 23 december 2009,

Burgemeester en wethouders van Loenen.