Gemeente Delft

Kerstdiner cliënten Perspektief

Afgelopen dinsdagmiddag - en avond vond in het wijkcentrum Wippolder een Kerstbijeenkomst plaats voor de cliënten van Perspektief. Het was de laatste van vier kerstdiners die Perspektief in samenwerking met Breed Welzijn Delft organiseerde. Gemeente Delft heeft deze kerstdiners gesubsidieerd. Wethouder Rensen (o.a. wonen, zorg en welzijn) vond het van groot belang de kwetsbare groepen in onze Delftse samenleving rond de kerstdagen een hart onder de riem te steken.

Naast het Wijkcentrum Wippolder vonden er eerder deze week kerstbijeenkomsten plaats in Buurthuis de Hofstee, Partycentrum het Karrewiel en het Sociaal Pension. De festiviteiten werden georganiseerd voor jongeren van het Jongeren Pension, Beschermd Wonen, Vrouwenopvang en het Sociaal Pension. Alle vier de bijeenkomsten zijn goed bezocht, er hing een warme en gemoedelijke sfeer.

Aan sfeervol gedekte kersttafels werd een heerlijk drie-gangen kerstdiner genuttigd. Een troubadour wandelde rond en verzorgde de muzikale ondersteuning. De gasten konden ook zelf actief aan de slag met oud Hollandse spellen. De cliënten, begeleiders, artiesten en organisatoren kunnen terug kijken op vier geslaagde kerstbijeenkomsten.

Noot voor de redactie (