Triple i en Mondi gaan samenwerking aan


WEESP, 20091224 -- Triple i, uitgever van succesvolle titels als InFinance en CASH, gaat een intensieve samenwerking aan met Mondi, de belangenorganisatie voor kopers en bezitters van een (tweede) huis in het buitenland. De redactie van Mondi gaat een belangrijke bijdrage leveren aan het door Triple i uitgegeven Second Home Magazine (www.secondhomemagazine.nl).

Het Mondi Magazine past niet meer binnen de activiteiten van Mondi. De belangenorganisatie gaat zich meer richten op de website, het uitbrengen van de Mondi Guide Jaaroverzicht en het organiseren van het Mondi event. In plaats van het zelf uitgeven van het magazine zal de redactie van Mondi een substantiële bijdrage gaan leveren aan het Second Home Magazine.

Second Home Magazine zal vooralsnog twee keer per jaar verschijnen met een omvang van minimaal 100 pagina's. Op termijn zal het magazine elk kwartaal worden uitgegeven. De eerste editie ligt in de winkel op vrijdag 26 februari 2010 en de tweede editie op donderdag 23 september 2010. De gedrukte oplage ligt rond de 25.000 exemplaren. Voor abonnees van Mondi verandert er weinig: in plaats van Mondi Magazine ontvangen zij twee keer per jaar Second Home Magazine plus Mondi Guide Jaaroverzicht.

Second Home Magazine wordt een opvallende uitgave met een glossy uitstraling die bezitters en (potentiële) kopers van een tweede woning beslist zal prikkelen. Het grote aanbod van huizen, de ins & outs van het koopproces en de emotionele beleving van het huis in een ander land doen een appel op ieders wens of droom. De toegankelijkheid en overzichtelijkheid zorgen ervoor dat Second Home Magazine een plezier is om te lezen.

Zowel Triple i als Mondi zien de samenwerking met groot vertrouwen tegemoet. Beide partijen zullen profiteren van de ontstane synergie, zodat voor Second Home Magazine alle expertise in huis is om er een groot succes van te maken.

Over Triple i

Triple i Group is de succesvolle uitgever van het vakblad voor financiële professionals InFinance en het beleggingsmagazine CASH. Beide titels behoren tot de absolute top in het segment. Daarnaast houdt Triple i zich bezig met het exploiteren van (financiële) websites en (vak)beurzen.





Ingezonden persbericht