Expand Online gaat live met nieuwe website


ROTTERDAM, 20091224 -- Internet bureau Redkiwi (www.redkiwi.nl) heeft een volledig vernieuwde site ontwikkeld voor Expand Online. De nieuwe website www.expandonline.nl is gebouwd op het populaire open source Content Management Systeem (CMS) TYPO3.

Over Expand Online
De dienstverlening van Expand Online bestaat uit een combinatie van zoekmachine marketing (o.a. AdWords en SEO) en web analytics. Diverse klanten hebben reeds geprofiteerd van de resultaatgerichte aanpak van Expand Online.

Waarom TYPO3?
TYPO3 is één van 's werelds meest gebruikte Open Source Content Management Systeem. De community van TYPO3 is vooral bekend om zijn omvang en focus op veiligheid en kwaliteit. Er zijn naar schatting wereldwijd meer dan 250.000 websites gebaseerd op TYPO3.

Over Redkiwi
Als full service Internet Bureau heeft Redkiwi sinds haar oprichting in 2004 al meer dan 180 website projecten opgeleverd. Het dienstenpakket omvat o.a. webdesign, website bouw, content creatie, hosting & services en web marketing.

De klanten van Redkiwi zijn voornamelijk MKB bedrijven die meer resultaat uit hun website willen halen. Maar ook voor organisaties als Elsevier, KLM, VNG International, SHV en Achmea heeft Redkiwi website projecten uitgevoerd.





Ingezonden persbericht