Warchild


Boerlage Fotografie ondersteunt War Child

24 december 2009 -

Op 23 december jl. heeft Boerlage Fotografie vof uit Wateringen een waardecheque overhandigd aan War Child ter waarde van EUR 9000,00! Hiermee kan War Child 750 kinderen een jaar lang helpen! Hoe War Child deze kinderen helpt, kan je hier lezen.

Extra donatie
Boerlage Fotografie fotografeert in de kinderopvang en op basisscholen door heel Nederland. Aangezien War Child een doel is dat Boerlage Fotografie een warm hart toedraagt, komen zij hier al een aantal jaar voor in actie. Graag wil Boerlage Fotografie zoveel mogelijk mensen bereiken en War Child onder de aandacht brengen. Zij geven de ouders de mogelijkheid om de prijs van hun fotoset van hun kinderen te verhogen met EUR 2,50 als donatie voor War Child. Hier is goed gehoor aan gegeven! Ook heeft Boerlage Fotografie een euro-actie voor de kinderdagverblijven en scholen. Dit houdt in dat verblijven en scholen EUR 1,- per verkochte set ontvangen voor hun inzet. Deze kinderdagverblijven kunnen ervoor kiezen deze euro-actie te doneren aan War-Child.

Bedankt!
Al deze donaties van ouders, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, scholen en van Boerlage Fotografie zelf, hebben geresulteerd in dit fantastische bedrag. War Child bedankt graag iedereen van Boerlage Fotografie plus alle donateurs!